Wilt u niks missen, volg ons dan op:

Service

Klimaat-installateurs krijgen bij LG nu makkelijk en snel service en ondersteuning via één direct telefoonnummer: +31 (0)20 - 456 32 82. Daarnaast is er één centraal e-mailadres (ae.svcsupport@lge.com).

Directe ondersteuning via +31 (0)20 - 456 32 82

LG bouwt binnen haar AE divisie gestaag aan een stevige, professionele service-organisatie. Voor kosteloze technische bijstand kunnen installateurs nu één direct nummer bellen: +31 (0)20 - 456 32 82. Klimaatdeskundigen van LG, met ruime kennis en ervaring, zitten klaar om de meest uiteenlopende (technische) vragen te beantwoorden en onverhoopte storingen te verhelpen. Speciale service-engineers kunnen de installateurs bijstaan op locatie. Ze assisteren bijvoorbeeld kosteloos bij het in bedrijf stellen van LG systemen.

Centraal e-mailadres

Ook het gebruik van één centraal e-mailadres maakt de serviceverlening efficiënter. Welke vraag installateurs ook hebben, met één mail naar ae.svcsupport@lge.com krijgen ze een professioneel antwoord.

LG Service App

Vanaf nu kunt u uw klanten nog makkelijker en sneller van dienst zijn. Met de LG Service App. Gemaakt voor én in samenwerking met Nederlandse service professionals. In een paar eenvoudige stappen heeft uw service medewerker een diagnose en oplossing in handen. Dat bespaart u en uw klanten tijd en het biedt de zekerheid dat u met LG altijd de juiste service kunt aanbieden. Maak er direct gebruik van. Installeer de app op uw android toestel of iPhone en vraag de activeringscode aan bij de LG servicedienst: +31 (0)20 - 456 32 82.