<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>
Laat je antwoord achter
en maak kans op geweldige prijzen.
Herkent u
deze projecten?
Doe mee en win!

Ook dit jaar heeft u weer massaal voor LG gekozen; daar willen wij u graag voor bedanken! Uw inzet, bij het installeren en adviseren van onze slimme en duurzame klimaatsystemen, samen met uw deskundigheid en goede kennis van zaken, is voor ons van groot belang. Wij hebben samen met u diverse mooie projecten geadviseerd en opgeleverd en daar zijn wij trots op! Herkent u ze op de foto's hiernaast? Dan maakt u kans op mooie prijzen.

LG heeft vertrouwen in 2016

De markt is herstellende en staat weer positief tegenover de toekomst. LG heeft toepassingen voor talloze markten, zoals woonhuizen en hotels, retail en kantoorgebouwen. We kijken vol vertrouwen uit naar een nieuw jaar, waarin we samen met u, binnen al deze markten, nog veel mooie projecten kunnen opleveren. Neem deel aan deze wedstrijd en ontdek de wereld van LG!

Doe mee en win!

We willen het vertrouwen van installerend en adviserend Nederland graag belonen met een spectaculaire winactie. De opdracht is heel eenvoudig: herken de vier projecten hiernaast en laat uw antwoord en uw gegevens achter. Hiermee maakt u direct kans op deze mooie prijzen.

*tip: Antwoorden vindt u o.a. op www.lgklimaat.nl/referenties