Skip to main content

Vacature

Junior Online Marketeer

Ā 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Dynamisch! Als junior online marketeer bij LG ben je namelijk niet alleen het aanspreekpunt voor collegaā€™s, partners en klanten. Jij weet alle vragen over social media, advertenties, promotiemateriaal, de website en digitale tools en campagnes te beantwoorden en hebt ook nog eens ideeĆ«n over de inzet hiervan op lokaal niveau. Je bent als junior online marketeer zowel actief binnen de b2b als de b2c markt voor de LG Air Solutions divisie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verdere online groei van de divisie Air Solutions. In de afgelopen jaren heeft ons team een voortrekkersrol gespeeld in het ontwikkelen van diverse nieuwe online tools zoals het lead portal gericht op het verbinden van b2c leads met ons b2b netwerk en offerte configurator voor installateurs.

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het leadplatform en zorg je dat steeds meer installateurs gebruik maken van het programma en rapporteer je de resultaten aan de stakeholders binnen LG. Je zorgt voor het opzetten van campagnes om het aantal leads te vergroten en traint ons netwerk van installateurs. Ook ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van strategische content en creatieve campagnes voor onze B2B marketing activiteiten.

Wat ga je doen?

 • Je creĆ«ert hoogwaardige en boeiende content, zoals blogs, webinars en e-mailstromen die aansluiten bij de behoeften van onze B2B-doelgroepen.
 • Je vindt het leuk om na te denken over originele manieren om onze klanten te binden en te betrekken.
 • Je optimaliseert onze website en andere digitale kanalen met B2B-georiĆ«nteerde content, met aandacht voor SEO en conversie optimalisatie.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verschillende lead portals en de verdere ontwikkeling van deze tools.
 • Ontwerpen en opzetten van digitale conversiecampagnes en SEA strategie samen met de marketing manager voor zowel b2b als b2c doelgroepen.
 • Opvolging van onze lead management strategie en systemen in nauwe samenwerking met affiliates en key stakeholders.
 • Coƶrdineren en uitrollen van projecten zoals productlanceringen, evenementen en dealerdagen.
 • Ondersteuning van en samenwerking met al onze stakeholders (interne collega's, installateurs, consultants en distributeurs) om hun digitale marketingprojecten te optimaliseren.
 • Periodiek rapporteer je over de behaalde successen en geef je advies om bij te sturen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een Bachelor diploma, bij voorkeur in Marketing richting
 • Voorkeur voor min. 2 jaar werkervaring in een marketing functie
 • Je bent stress bestendig en kan autonoom werken
 • Talenkennis: Nederlands en Engels is een vereiste

Wat bieden wij?

LG Electronics Benelux Sales biedt je veel ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Onze organisatie is volop in beweging en daarom kun je rekenen op een afwisselende baan met volop kansen voor ontwikkeling en groei. In een internationale en prestatiegerichte cultuur werken wij dagelijks met frisse energie aan onze groei. Ons arbeidsvoorwaardenpakket is modern en marktconform. In overleg de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Interesse?

Ben je geĆÆnteresseerd in deze positie? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar life.isgood@lge.com onder vermelding van de vacature titel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat