Acht misverstanden over airco

Wie denkt dat een airconditioner nog steeds een log en energieslurpend apparaat is, heeft nog geen kennis gemaakt met LG’s ARTCOOL Stylist. Dit nieuwe airconditioningsysteem is met zijn subtiele LED verlichting en uniek design een stijlvolle toevoeging voor ieder interieur. Perfect voor het koelen, maar ook het verwarmen van de kamer. Oja, en LG neemt met de LG ARTCOOL Stylist afstand van alle airco misverstanden!

Acht misverstanden over airco:

1. Een airco is een lelijk, groot en log apparaat

Onjuist: de LG ARTCOOl Stylist is met zijn unieke design een echte eyecatcher. Met de subtiele LED verlichting en speciale lichteffecten past het in ieder interieur.

2. Een airco slurpt energie

Onjuist: de LG ARTCOOL Stylist heeft energielabel A+/A en is dus lekker zuinig. Het bespaart tot wel 60% energie in vergelijking met standaard airco systemen.

3. Een airco verspreidt bacteriën

Onjuist: de Dual Protection Filter in de LG ARTCOOL Stylist houdt kleine stofdeeltjes tegen en reinigt de lucht van schadelijke bacteriële stoffen waardoor de airco bijdraagt aan de gezondheid door de verhoging van de luchtkwaliteit.

4. Een airco maakt lawaai

Onjuist: geen gebrom en gezoem, de LG ARTCOOL Stylist is fluisterstil. Hierdoor verraadt alleen het aangename binnenklimaat de aanwezigheid van de airco.

5. Een airco koelt slechts één hoek van de kamer

Onjuist: het maakt niet uit in welke hoek je verkoeling zoekt, de LG ARTCOOL Stylist zorgt met de 3D Airflow voor een snelle, efficiënte en gelijkmatige verdeling van de lucht.

6. Een airco wordt alleen in de zomer gebruikt

Onjuist: de LG ARTCOOL Stylist kan niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Daardoor is de kamer lekker koel in de zomer en aangenaam warm in de winter.

7. Een airco is niet gebruiksvriendelijk

Onjuist: dankzij de innovatieve afstandsbediening is het bedienen van de airco simpel en intuïtief. Alle belangrijke informatie is af te lezen van het compacte display en de ‘hot keys’ zorgen voor een snelle bediening van de meest gebruikte functies.

8. Een airco installeren is een ingrijpende klus

Onjuist: het installeren van een airco is steeds simpeler geworden. Hier is wel altijd een installateur voor nodig. Bij het installeren van de LG ARTCOOL Stylist is het na enkele uren al mogelijk om te genieten van een koele kamer.

LG Artcool Stylist

De LG ARTCOOL Stylist is het nieuwste Air Conditioning Systeem van LG Electronics. Vormgegeven als een modern wandmeubel en met subtiele LED verlichting past deze eyecatcher in elk interieur. Dankzij de nieuwe 3-way Soft Airflow techniek kan de LG ARTCOOL Stylist de luchtstroom gelijkmatiger verdelen door de kamer. De LG ARTCOOL Stylist kan zowel koelen als verwarmen.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen