Eurovent bevestigt topspecificaties LG Multi V IV Warmtepomp

Eind 2013 lanceerde LG haar nieuwe Multi V IV systeem in de Benelux. De markt erkende het systeem direct als de nieuwe standaard dankzij de uitmuntende energieprestatie. Na uitgebreide tests door onafhankelijke laboratoria zijn de specificaties nu officieel bevestigd door Eurovent. Hieruit blijkt wederom dat de prestaties van de LG Multi V IV VRF-Systemen bij de top van de markt behoren.

Een van de eersten met onafhankelijk Eurovent Certificaat voor VRF airconditioning

LG is een van de eerste fabrikanten die het onafhankelijke Eurovent-certificaat voor VRF-airconditioning heeft gekregen. LG hecht groot belang aan duurzaamheid. In de AE-divisie (airconditioning en energy solutions) draait het bij alle apparatuur, zoals HVAC , ledverlichting en zonnepanelen om energiebesparing om zo positief bij te dragen aan een schonere en groenere wereld.

Eurovent Certificaat

De Eurovent-certificering op VRF-systemen maakt het voor adviseurs en installateurs nu gemakkelijker en transparanter om de energieprestaties van de verschillende systemen te vergelijken.

Onafhankelijke certificering

Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC-branche. De organisatie streeft eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche na en heeft daartoe een certificeringsprogramma ontwikkeld. Eurovent controleert hiermee de door de producent gepubliceerde specificaties en toetst deze aan de geldende Europese normen.

Paradepaard Multi V IV

De LG Multi V IV is een van de meest energie-efficiënte systemen van alle conventionele VRF-systemen in de markt. In vergelijking met een voorgaande generatie is het 30% efficiënter bij vollast en 17% efficiënter bij deellast. “De afgelopen jaren heeft LG fors geïnvesteerd in de techniek, maar ook in onze service zijn we gegroeid. Het zit in ons DNA om te blijven ontwikkelen, daarom zijn wij ook trots op het Eurovent-certificaat,” zegt Richard de Waal, AE-divisiedirecteur.

U kunt de meest recente Eurovent rapporten vinden op eurovent-certification.com.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen