LG onderscheiden wegens haar milieuvriendelijke Air Conditioning

LG verkozen tot beste leverancier van milieuvriendelijke en energie-efficiënte VRF-aircosystemen

AMSTELVEEN, 5 Januari 2012 – LG Electronics (LG) is onlangs verkozen tot beste productleverancier van het jaar tijdens de Big Projects and BGreen Awards 2011 in Dubai. LG was de enige Air Conditioning fabrikant die tijdens het evenement werd onderscheiden. De Big Project and BGreen Awards behoren tot de meest prestigieuze onderscheidingen die de branche kent. Ze worden toegekend aan best practices op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. LG ontving de onderscheiding voor de prestaties van haar nieuwste VRF (Variable Refrigerant Flow)-aircosysteem, de Multi V III.

“We voelen ons zeer vereerd dat we deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst hebben mogen nemen”, vertelt Hwanyong Noh, directeur en CEO van de Air Conditioning & Energy Solution Company van LG Electronics. “We hebben aanzienlijk geïnvesteerd om onze Air Conditioningproducten niet alleen fantastisch te laten presteren, maar ook schoon en milieuvriendelijk te maken. Deze erkenning van onze inspanningen door brancheleiders geeft veel voldoening.”

De milieuvriendelijke reputatie van de Multi V III is deels te danken aan het eigen levenscyclusanalyse (LCA)-programma van LG, dat ernaar streeft de koolstofvoetafdruk van de onderneming te verkleinen. Voor dergelijke maatregelen ontving LG eerder al het Carbon Free-certificaat van Carbonfund.org, als eerste in de HVAC-branche. Bovendien is de Multi V III voorzien van de unieke invertertechnologie van LG, die de Air Conditioning een energieprestatiecoëfficiënt (COP) oplevert van 4,58, één van de hoogste COP’s in de branche. Dit houdt in dat de Multi V III minder CO2 uitstoot dan alle andere Air Conditioners die momenteel op de markt zijn.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen