LG en Hitachi noemen bestuurders die de joint-venture waterzuivering bedrijf mogen leiden

Het bedrijf start deze operatie op 1 februari in Seoul met de Senior Leaders bij Helm

SEOUL, 31 januari 2011 - LG Electronics (LG) en Hitachi Plant Technologies, Ltd. heeft twee senior executives aangewezen om een joint-venture waterzuiveringsbedrijf te besturen die gepland staat om op 1 februari 2012 te gaan starten.

De twee bedrijven noemen Young-ha Lee Chief Executive Office en Hidenao Kawai Chief Operating Officer voor de nieuwe joint venture. Het nieuwe bedrijf, LG-Hitachi Water Solutions Co., Ltd., gaat zich vestigen in Seoul en zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in de snel groeiende waterbehandeling industrie.
De heer Lee, een veteraan die al 33 jaar in dienst is bij LG Electronics, is momenteel directeur van LG Electronics en Business Support Officer van het bedrijf. Dhr. Lee bekleedde diverse functies tijdens zijn opmerkelijke carrière, het meest recent als voorzitter en CEO van het bedrijf LG Home Appliance. Hij is goed bekend met de Japanse bedrijfscultuur, die gestationeerd was in Tokio van 1986 tot 1990.

Menselijk verbruik van water is 30-voudig verhoogd in de afgelopen 3 eeuwen, terwijl er maar 1 procent van het verse water gemakkelijk toegankelijk is voor menselijk gebruik, aldus Young-ha Lee, CEO van LG-Hitachi Water Solutions Co , Ltd. "LG en Hitachi – twee van de meest gediversifieerde bedrijven in de wereld – zullen hun middelen gebruiken om innovatieve oplossingen te vinden voor wateringsproblemen in de wereld.

Door het combineren van LG ‘s kracht in het produceren en de technologie van Hitachi Plant Technologies geavanceerde Research & Development en expertise in de water-industrie, is LG-Hitachi Water Solutions goed gepositioneerd voor een sterke entree in de Koreaanse en globale markt. Het bedrijf zal zicht in eerste instantie richten op de productie en verkoop van waterbehandelingsapparatuur, EPC (Engineering, Procurement & Construction) voor waterbehandelingssystemen en O&M (Operations & Maintenance) voor water inrichtingen, die zich voornamelijk richten op de behandeling van afwater en drinkwater en de behandeling en Research & Development van waterbehandelingstechnologie.

Overzicht van LG-Hitachi Water Solutions Co., Ltd.: 

Bedrijfsnaam

LG-Hitachi Water Solutions Co., Ltd.

Locatie van het hoofdkantoor

Seoul, Korea

Business Areas

Productie enverkoop vanwaterbehandelingapparatuur;EPCvoor waterzuiveringsystemen;O&Mvoor behandeling van waterfaciliteiten,onderzoek en ontwikkeling van waterbehandelingtechnologie.

Hoofd bestuurders

Young-ha Lee, CEO / Hidenao Kawai, COO

Datum van oprichting

February 1, 2012

Omzet

18 billion won (approximately 1.2 billion yen)*

Aandeel (%)

LG: 51%, Hitachi Plant Technologies: 49%

* rente berekend op 1 won = 0.068 yen

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen