Lippenstift smeert beter dankzij airco LG

In een winkel waar klanten de artikelen niet alleen bekijken, maar ook uittesten, - sterker nog: op hun gezicht smeren – gelden bijzondere klimaateisen. ICI PARIS XL Waddinxveen liet door LG een klimaatsysteem aanleggen dat optimaal comfort biedt aan beautyliefhebbers.

Warm in de salon, koeler in de winkel

ICI PARIS XL bestaat uit zowel winkel als beautysalon. Beide ruimtes hebben een afzonderlijk van elkaar in te stellen klimaat gekregen. De temperatuur in de winkel is lager dan die in de salon. In de winkel houden mensen namelijk hun jassen aan. In de salon krijgen ze een behandeling en liggen ze stil. Daar moest de temperatuur behaaglijk warm zijn. Dat kan met het LG Multi V Water Systeem.

Niet plakkerig

Een andere vereiste voor ICI PARIS XL was dat het niet vochtig werd in de winkel. Vocht en make-up gaan namelijk niet goed samen. In een winkel waar klanten make-up uitproberen en deze op basis van goede ervaringen kopen, is en goede luchtvochtigheid dus erg belangrijk. Het voordeel van het LG Multi V Water Systeem is dat het de lucht kan ontvochtigen. De lucht in de winkel voelt daardoor minder plakkerig aan. Een aangename ervaring wanneer je geuren en make-up uitprobeert.

Resultaat

Een prettige temperatuur en aangename luchtvochtigheid maken dat het plezierig is om in de ICI PARIS XL in Waddinxveen te zijn. Zowel in de salon, waar klanten zich heerlijk kunnen ontspannen zonder het te koud of te warm te hebben, als in de winkel waar men make-up en geuren test. Doordat de ervaring optimaal is en de producten op hun best uit komen, zijn klanten sneller geneigd iets te kopen. Zo worden zowel de klanten als ICI PARIS XL zelf beter van het nieuwe LG klimaatsysteem. Bekijk de hele case van ICI PARIS XL.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen