LG Service App zeer goed gewaardeerd door gebruikers

Voornamelijk het gebruikersgemak en de tijdsbesparing van de LG Service app wordt geprezen. Kortom, de gebruikers zijn erg tevreden. Dit bleek uit een representatief onderzoek dat is uitgevoerd.

Ruim 90% van alle deelnemers aan het onderzoek gebruiken de LG Service app al. De helft van de ondervraagden gebruiken de app zelfs meerdere keren per maand of zelfs wekelijks. Het meest gebruiken zij de app voor het invullen van codes. Ook handleidingen worden erop geraadpleegd.

Nuttig

Op de vraag hoe nuttig zij de app vinden tijdens het werk, geeft 90% van de deelnemers aan het erg nuttig te vinden. En alle deelnemers raden de app aan collega’s aan.

De LG Service app werkt zo gemakkelijk en zorgt voor een flinke tijdbesparing op de onderhoudswerkzaamheden- Gebruiker LG App - 

Feedback

Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid scoort de app hoog. LG is blij met de feedback die er uit het onderzoek is gekomen. Zo zien enkele deelnemers graag meer handleidingen terug in de app en zien ze graag een tool waarin ze de koudemiddel bijvulling kunnen uitrekenen.

Blijven verbeteren

Deze positieve feedback over de Service App, maar ook de op- en aanmerkingen zullen worden meegenomen de komende maanden. De app zal in de toekomst worden uitgebreid en verbeterd om nog beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers. Begin 2016 worden al de eerste nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de Service App.

Over de Service App
De LG Service App helpt installateurs met het snel beantwoorden van technische vragen en het oplossen van storingen. Door de storingscode in te voeren, zien zij binnen twee klikken de oplossing voor het probleem. De app is ook offline te gebruiken. De app is ontwikkeld in samenwerking met lokale service professionals. 

De Service App is te downloaden voor iOS en Android. Vraag bij ons een activeringscode aan. U kunt de app installeren op uw smartphone en een activeringscode aanvragen via de LG Servicedienst: +31 (0)20 - 456 32 82.


 Android app on Google Play

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen