2015 in het teken van zeer mooie en complete projecten

Deze maand staat er in de Cool & Comfort een mooi artikel over LG. Natuurlijk zijn wij trots en willen we dit artikel met jullie delen. Hieronder een deel van het artikel, de rest kunt u downloaden via onderstaande link. 

Download

Bron: Cool & Comfort

LG heeft dit jaar mooie projecten mogen maken, met dank aan het vertrouwen van de koeltechnische en HVAC installateur in de toestellen en de service. Het jaar was dan ook bijzonder mooi begonnen met de officiële bevestiging vanuit Eurovent dat LG inderdaad een van de zuinigste VRF-systemen levert. Eurovent is de onafhankelijke Europese belangenorganisatie voor de HVAC-branche die streeft naar eerlijke concurrentie binnen de klimaatbranche en hiervoor een certificeringsprogramma heeft ontwikkeld.

“2015 staat in het teken van zeer mooie en complete projecten”, vertelt Ferry van der Heiden, Marketing Manager B2B bij LG Electronics Benelux. “Van complete woonwijken met onze lucht water warmtepomp, watergekoelde vrf-systemen voor retail ketens zoals Ici Paris XL en Kruidvat tot complexe totaaloplossingen voor kantoorgebouwen, zoals het hoofdgebouw van Jacobs Elektro Groep op het bedrijventerrein Het Minervum in Breda. Er werden drie performante warmtepompen geïnstalleerd waarmee de ruimtes in het pand apart van elkaar gekoeld of verwarmd kunnen worden, want in een vergaderruimte is er natuurlijk een andere temperatuurvraag dan in het magazijn.”

Vertrouwen

LG Benelux kijkt met veel vertrouwen uit naar 2016. De markt is herstellende en staat weer positief tegenover de toekomst. Ferry van der Heiden: “LG beschikt over het gehele gamma van producten over sterke troeven. Het Multi V IV systeem heeft het hart van de installateur veroverd. Een omkeerbaar systeem waarmee per ruimte individueel gekoeld, verwarmd of ontvochtigd kan worden. Bovendien kan deze lucht/lucht warmtepomp gecombineerd worden met luchtbehandelingskasten, vloerverwarming, luchtgordijnen en gebouwbeheersystemen.”

De retailmarkt is belangrijk voor LG, wat wordt bewezen door de innovatieve producten die specifiek voor deze uitdagende markt worden ontwikkeld. Zo zorgt onder meer de sterke plug & play combinatie met het luchtgordijn van Teddington (met LG technologie) voor een winnende combinatie in retail. Ook het Multi V Water systeem is daar vaak toegepast, onder andere in het Winkelcentrum Waddinxveen. “Het LG Multi V Water systeem is een watergekoelde klimaatoplossing met vele voordelen. Ik noem er enkele op: er zijn geen capaciteitsverliezen als gevolg van lage buitenluchttemperaturen, het Multi V watersysteem heeft geen ontdooiingscyclus nodig waardoor er dus minder verliezen zijn en de lengte van de koelwaterleidingen naar de watergekoelde condensor van het buitendeel is quasi onbeperkt is. Hierdoor is het Multi V watersysteem uitermate geschikt voor gebruik in grote gebouwen of in gebouwen met veel verdiepingen.”

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen