LG presenteert de nieuwe serie energie-efficiënte Residential Air Conditioners 2016

LG Electronics Business Solutions (LG) brengt een nieuwe serie Residential Air Conditioners (RAC) op de markt. De nieuwste modellen air conditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik. Dit maakt de LG RAC 2016 line-up ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. De nieuwe air conditioners zijn erg stil en zorgen bovendien voor een schoner en aangenamer leefklimaat, dankzij de gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters. LG biedt als eerste in de markt tien jaar garantie op de compressor.

Meer grip op energieverbruik

Door gebruik te maken van de unieke LG inverter-technologie zijn de air conditioners zeer energiezuinig, zonder dat dit ten koste gaat van de performance. Met behulp van Active Energy Control zijn de air conditioners in vier verschillende standen te gebruiken, zodat koeling en verwarming optimaal zijn afgestemd op de omstandigheid. Hiermee wordt het energieverbruik tot wel 57% gereduceerd. Het energieverbruik is bovendien met een simpele druk op een knop volledig inzichtelijk via het LCD display op de air conditioner. Dit maakt het mogelijk om het energieverbruik nauwlettend in de gaten te houden en mogelijke maatregelen te treffen om het energieverbruik terug te dringen.

Slimme diagnose

Dankzij LG’s Smart-technologie kan de air conditioner via een wifi-module worden verbonden met het internet. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de air conditioner. De nieuwe line-up is bovendien uitgerust met slimme diagnosefunctionaliteit waarmee de instellingen, installatie, foutmeldingen en andere relevante informatie direct op een smartphone te raadplegen zijn. Ook is het mogelijk om het elektriciteitsverbruik en de prestaties van de air conditioner te monitoren. In geval van een storing wordt je stap voor stap geholpen bij het vinden van de juiste oplossing.


Geluidsarm en comfortabele luchtstromen

De air conditioners van LG leveren niet alleen een uitstekende performance, maar zorgen ook voor een prettig leefklimaat door het lage geluidsniveau en de comfortabele luchtstroom. De lamellen van de airco beschikken over vooraf ingestelde standen waardoor de ruimte gelijktijdig wordt verwarmd of gekoeld en de luchtstroom niet hinderlijk is.

De LG RAC 2016 line-up bestaat uit de volgende modellen:

 • Prestige SMART Inverter: De LG Prestige zorgt voor een comfortabele leefomgeving met een laag energieverbruik. De geschuinde waaier en de extreem stille BLDC-motor voorkomt onnodig lawaai en zorgt voor een soepel draaiende air conditioner met het allerlaagste geluidsniveau. De LG Prestige SMART Inverter heeft de hoogste COP-waarde in de markt, het laagste geluidsniveau (slechts 17db) en is bovendien voorzien van een A+++ label.
 • ARTCOOL Stylist SMART Inverter: De LG Stylist is vormgegeven als een modern wandmeubel en heeft subtiele LED-verlichting die verschillende kleuren kan aannemen. Met de nieuwe 3-way Soft Airflow-techniek kan de ARTCOOL Stylist de luchtstroom gelijkmatiger verdelen door de kamer. De ARTCOOL Stylist kan zowel koelen als verwarmen.
 • ARTCOOL Mirror Smart Inverter: Deze air conditioner kan uiterst snel koelen en verwarmen. De kamer beschikt hierdoor zeer snel over de gewenste temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. Het Dual Protection Filter verzamelt stof en beschermt tegen bacteriën die in de lucht aanwezig kunnen zijn.
 • New Deluxe SMART Inverter: Dit model is uitgerust met de unieke hogedruk ventilator. In combinatie met de grote bladen in de buiten-unit creëert de LG New Deluxe een zeer efficiënte koeling of verwarming met een luchtstroom van maar liefst 9 meter. Het smalle en simpele ontwerp garandeert eenvoudige installatie en is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.
 • New Standard Plus Smart Inverter: De LG New Standard Plus staat voor superieure energie-efficiëntie, comfort en gemak. Met een aantal voorkeurstanden wordt de lucht nooit meer direct op de mensen in de kamer gericht, maar wordt de gehele ruimte comfortabel van verse lucht voorzien.
 •  

  “Wij zijn trots op onze nieuwe line-up van air conditioners,” stelt Richard de Waal, directeur Air Conditioning & Energy Solutions bij LG Electronics Benelux. “LG Residential Air Conditioners zijn populair omdat zij niet alleen goede prestaties leveren, maar ook voorzien in de behoeften van klanten als het gaat om comfort, design en energie-efficiëntie. Wij hechten veel waarde aan de feedback van klanten en gebruiken deze inzichten om onze producten verder te perfectioneren. Het waarborgen van de kwaliteit is een integraal onderdeel van onze productontwikkeling en -innovatie. Wij bieden voor alle RAC-modellen dan ook een garantie van tien jaar op de compressor. Wij zijn de eerste leverancier die zo’n langdurige garantie afgeeft.”

  Javascript should be enabled to use this form.

  Meer weten over onze producten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Zou je dit veld nog in willen vullen?
  Zou je dit veld nog in willen vullen?
  Zou je dit veld nog in willen vullen?
  Zou je dit veld nog in willen vullen?
   

  Relevante artikelen