LG Air Solutions sluit zich aan bij REHVA

REHVA, de federatie voor Europese verwarming, ventilatie en airconditioning, en LG Air Solutions gaan een samenwerking aan om zo de kennisdeling en innovatie in de markt te bevorderen als het gaat om energie-efficiënte HVAC-oplossingen.  

Vanaf nu mag LG Air Solutions zich officieel supporter van REHVA noemen. Slechts een selecte groep bedrijven en organisaties zijn de afgelopen jaren toegetreden tot dit kennisnetwerk. De samenwerking van LG met de overige supporters van REHVA bestaat uit het delen van technische informatie, praktijkervaring en onderzoeksresultaten. De aangesloten partijen moeten een goede reputatie hebben opgebouwd in de branche, maar ze moeten ook dezelfde doelstellingen als REHVA nastreven. Zo wil deze pan-Europese organisatie kennisdeling binnen de markt bevorderen en innovatie stimuleren. Hiermee levert REHVA een positieve bijdrage aan het verbeteren van de gezondheid, het comfort en de energie-efficiëntie binnen gebouwen en gemeenschappen.

REHVA is in 1963 opgericht in Den Haag. De Nederlandse organisatie TVVL was destijds één van de initiatiefnemers en vertegenwoordigt tot op de dag van vandaag Nederland binnen de federatie. Ondertussen vertegenwoordigt REHVA meer dan 100.000 service ingenieurs uit 27 verschillende landen. Deze ingenieurs richten zich op de werkvelden verwarming, ventilatie en airconditioning. Om de kennisdeling binnen de markt te bevorderen organiseert de federatie regelmatig seminars en congressen. Daarnaast is REHVA verantwoordelijk voor verschillende publicaties en het REHVA Journal, waarin onder andere vernieuwingen in Europese wet- en regelgeving en praktijkcases aan bod komen. 

Meer informatie is te vinden op: http://www.rehva.eu/.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen