Echtpaar uit Capelle aan den IJssel wint LG Artcool Stylist met puzzel Algemeen Dagblad

Afgelopen juli organiseerde het Algemeen Dagblad een puzzelwedstrijd, waarvoor LG Electronics een prijs ter beschikking stelde. Deelnemers aan de puzzel maakten namelijk kans op een compleet geïnstalleerde LG Artcool Stylist airconditioner van LG ter waarde van € 2500,-. Vooral tijdens de zomerhitte bleek deze prijs immens populair, want er zijn ruim 9.000 inzendingen bij de redactie binnengekomen.

Uiteindelijk is het echtpaar Deliën uit Capelle aan den IJssel de gelukkige winnaar geworden. Afgelopen week was het zo ver en werd de Artcool Stylist geïnstalleerd door LG-partner Marcon Totaalservice uit Rotterdam.

Vooral vanwege de hittegolf van deze week is de airconditioning een welkome aanwinst. Het echtpaar is dan ook ontzettend blij met de prijs: “Echt grandioos dit! We hadden een airco, maar die was hoognodig toe aan vernieuwing. Dat we nu zo’n ontzettend mooi exemplaar hebben gewonnen, is helemaal geweldig,” aldus Dhr. Deliën.

De vraag naar airconditionings is de afgelopen periode bovendien erg toegenomen. Voor LG Air Solutions is dit jaar zelfs het beste jaar ooit qua verkopen voor de particuliere markt. Eerder dit jaar onderzocht onderzoeksbureau Multiscope namens LG in hoeverre Nederlanders voorbereid waren op de zomer. Daaruit bleek al dat 29% van de Nederlanders tijdens de zomermaanden last had van warmte in huis in een of meerdere ruimtes. De belangrijkste resultaten van dit onderzoek zijn hier terug te lezen.

Over de LG Artcool Stylist

De LG Artcool Stylist is een stijlvolle design airconditioner van LG Electronics. De LG Artcool Stylist biedt verkoeling in huis en kan dankzij de afstembare LED-verlichting exact naar smaak ingesteld worden. Hierdoor kan de ideale ambiance in huis worden gecreëerd. Kijk voor meer informatie op www.lgaircoshop.nl.


Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen