Case: Lotte Business Center - Moskou, Rusland

Toen dit gebouw werd ontworpen, zou het aanvankelijk worden uitgerust met een koelsysteem, maar de eigenaar liet uiteindelijk een VRF-systeem van LG installeren. Dit systeem is efficiënter en is eenvoudig te installeren, te onderhouden en te bedienen. Bovendien is het mogelijk gegevens over het energiegebruik te verzamelen.

LG Electronics Rusland bood volledige technische ondersteuning en zorgde voor de beste klimaatoplossing voor het gebouw. Hiermee is deze locatie met meer dan 60 buiten- en 750 binnenunits, 26 luchtbehandelingsunits inclusief beheerders een voorbeeld van de totaaloplossingen die LG op het gebied van HVAC-systemen kan bieden.
Binnen dit eerste totaalproject van LG Electronics zorgen de HVAC-systemen in het Lotte Business Center niet alleen voor koeling, verwarming en ventilatie, maar ook voor een goede luchtvochtigheid voor alle huurders. De systemen zijn daarnaast ook eenvoudig in het gebruik en uiterst efficiënt. Dankzij het controlesysteem kan er snel gereageerd worden op nieuwe behoeften van huurders en kan het energieverbruik worden bijgehouden.

Door een combinatie van Multi V en AHU wordt het energieverbruik verlaagd, is er meer individuele controle mogelijk en wordt de lucht in elke ruimte via de ventilatiefunctie regelmatig ververst.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen