Ocean Black Fin coating

In kustgebieden worden klimaatsystemen vaak blootgesteld aan corrosieve omgevingsfactoren. Met name corrosie op de warmtewisselaar zorgt voor een vermindering van het warmteoverdracht, hoge servicekosten en een verkorting van de levensduur van het product. Ocean Black Fin coating is daarom speciaal ontwikkeld voor installatie in een corrosieve omgeving, zoals het strand of langs de duinen.

Ocean Black Fin
De warmtewisselaar is een essentieel deel van het klimaatsysteem, maar is het meest kwetsbaar voor corrosie. De exclusieve Black Fin van LG is extreem corrosiebestendig en speciaal ontworpen voor corrosieve situaties zoals in kustgebieden. De drie-laagse Ocean Black Fin biedt tot wel drie keer zoveel bescherming ten opzichte van vorige systemen. De Ocean Black Fin coating is een corrosiebestendige behandeling die ook wordt toegepast op industrieel materiaal op zee en beschermt de warmtewisselaar tegen een hoog zoutgehalte, vocht en vervuiling.

Zoutwaterspraytest
De warmtewisselaar met Black Fin-coating doorstond glansrijk een zoutwaterspraytest van 3.000 uur, terwijl conventionele warmtewisselaars al na 1.000 uur begonnen te corroderen.

De Black-Fin-coating zit standaard op onze Chillers en is als optie beschikbaar voor Multi V.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen