LG’s nieuwe MULTI V 5 warmtepomp goed ontvangen door de media

LG Electronics (LG) heeft onlangs in het Spoorwegmuseum in Utrecht de nieuwe MULTI V 5 warmtepomp geïntroduceerd. Deze warmtepomp is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control, die niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid meet, wat zorgt voor nog betere energieprestaties en comfort. Op de lancering van dit nieuwe warmtepompsysteem is erg goed gereageerd door zowel installateurs en partners, maar ook door de media.

Hieronder volgt een kleine greep uit de artikelen die in de media zijn verschenen:

Multi V 5 warmtepompsysteem van LG houdt ook rekening met luchtvochtigheid

In Azië is hij al leverbaar, in Nederland komt het nieuwe Multi V 5 warmtepompsysteem van LG dit voorjaar op de markt. De Multi V 5 is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control, een monitoringsysteem dat die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet wat zorgt voor betere energieprestaties en meer comfort. De verwachting is dat LG hooguit enkele jaren de exclusiviteit van deze nieuwe technologie zal houden. Andere fabrikanten zijn met vergelijkbare innovaties bezig. Lees hier het hele verhaal op installatieprofs.nl

 

LG introduceert MULTI V 5 warmtepompsysteem

In het Spoorwegmuseum in Utrecht presenteerde LG Air Solutions op 16 februari het nieuwe MULTI V 5-warmtepompsysteem. De nieuwe warmtepomp is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet.LG verwacht de Multi V5 in Nederland te kunnen leveren vanaf april. Lees hier het hele verhaal van het vakblad Klimaat en Sanitair. 

 

 

LG introduceert nieuw MULTI V 5 warmtepompsysteem

LG Electronics (LG) presenteerde vandaag voor het eerst het nieuwe Multi V 5-warmtepompsysteem. De Multi V 5 is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control, dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet en daardoor zorgt voor betere energieprestaties en meer comfort. De prestaties, die zijn bevestigd door Eurovent, zorgen ervoor dat deze warmtepomp prima kan worden ingezet voor BENG-projecten (Bijna Energieneutrale Gebouwen) en projecten waarbij een hoog BREEAM-label wordt nagestreefd. Klik hier voor het hele artikel van RCC Koude en Luchtbehandeling.

 

 

LG introduceert nieuwe warmtepomp

LG Electronics (LG) presenteert een nieuw warmtepompsysteem. De MULTI V 5 zorgt voor betere energieprestaties en meer comfort, doordat het zowel de temperatuur als luchtvochtigheid meet. De prestaties zijn bevestigd door Eurovent en daarmee goed in te zetten voor BENG- (Bijna Energieneutrale Gebouwen) projecten. Voor het hele verhaal van Installatie, klik hier.

LG introduceert nieuw MULTI V 5 warmtepompsysteem

LG Electronics (LG) presenteert het nieuwe MULTI V 5 warmtepompsysteem. De MULTI V 5 is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet wat zorgt voor nog betere energieprestaties en meer comfort. De prestaties zijn bevestigd door Eurovent en daarmee is deze warmtepomp zeer goed in te zetten voor BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen) projecten en projecten waar men streeft naar een hoog BREEAM-label. Lees het verhaal hier verder op E&W Digitaal.

LG introduceert nieuw MULTI V 5 warmtepompsysteem

LG Electronics (LG) presenteerde vandaag voor het eerst het nieuwe Multi V 5-warmtepompsysteem. De Multi V 5 is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control, dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet en daardoor voor betere energieprestaties en meer comfort zorgt. De prestaties, die zijn bevestigd door Eurovent, zorgen ervoor dat deze warmtepomp prima kan worden ingezet voor BENG-projecten (Bijna Energieneutrale Gebouwen) en projecten waarbij een hoog BREEAM-label wordt nagestreefd. Lees het artikel op Vakblad Warmtepompen hier verder.

LG introduceert nieuw MULTI V 5 warmtepompsysteem met bewezen topspecificaties

LG Electronics (LG) presenteert het nieuwe MULTI V 5 warmtepompsysteem. De MULTI V 5 is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet wat zorgt voor nog betere energieprestaties en meer comfort. De prestaties zijn bevestigd door Eurovent en daarmee is deze warmtepomp zeer goed in te zetten voor BENG (Bijna Energieneutrale Gebouwen) projecten en projecten waar men streeft naar een hoog BREEAM-label. Lees hier verder voor het gehele artikel van Instore-Online.

Klik hier voor meer informatie over de LG MULTI V 5 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen