LG presenteert nieuwe features Residential Air Conditioners, waaronder wifi en tien jaar garantie

Wij hebben de Residential Air Conditioners (RAC) line-up uitgebreid met enkele nieuwe features. De nieuwste modellen airconditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik. Deze modellen zijn nu geoptimaliseerd om het perfecte klimaat in huis of op kantoor te realiseren. De LG RAC line-up is ideaal voor consumenten en bedrijven die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. De line-up biedt klanten een extreem laag energieverbruik, eenvoudige bediening via een eigen app, een gezond binnenklimaat en tien jaar garantie op de compressor.

Energiezuinig en gezond binnenklimaat

Door gebruik te maken van de unieke LG inverter-technologie wordt het energieverbruik bij het verwarmen en koelen van ruimtes aanzienlijk verlaagd, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarnaast wordt er een schonere en aangenamere woonomgeving gecreëerd door middel van de luchtzuiveringstechnologie met effectieve luchtfilters. Deze filters beschermen tegen door lucht verspreide virussen en allergenen en zorgen voor een schone lucht. Bijna alle airconditioners zijn dit jaar te koppelen aan een buitendeel uit de Multi Serie van LG.   

Wifi en design

Door de implementatie van Smart-technologie van LG kan de airconditioner waar dan ook worden bediend dankzij de ingebouwde wifi-functie. Dit geeft de gebruiker overal en altijd toegang tot en controle over de airconditioner. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld. Deze directe wifi-verbinding is uniek in de markt en is toegepast op bijna alle RAC modellen. De artcool-units in de RAC line-up hebben daarnaast een nieuw design gekregen om nog beter aan te sluiten bij het interieur van de kamer, van klassiek tot modern.

“Wij zijn trots op de nieuwe features die we aan de RAC line-up hebben toegevoegd,” zegt Richard de Waal, directeur bij LG Air Solutions Benelux. “Met deze toevoegingen bieden onze airconditioners nog meer comfort, gebruikersgemak en energie-efficiëntie. We vertrouwen op de kwaliteit van de airconditioners die wij leveren en daarom bieden wij tien jaar garantie op de compressor, wat uniek is in de markt. Hiermee geven we de consument een ongekende zekerheid.” 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen