<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>

Nieuwste oplossingen en updates van LG goed uitgelicht in de media

Wij hebben de afgelopen maanden verschillende oplossingen en updates gepresenteerd. Dit zijn onder andere de vernieuwde Residential Air Conditioner, de MULTI V 5 warmtepomp en de energiemodule om woningen te verduurzamen. Daarnaast hebben we aangekondigd dat we de garantietermijn op de compressoren van het MULTI-Split portfolio verlengen tot tien jaar. De nieuwe oplossingen en updates zijn zeer goed door de media ontvangen.Hieronder volgt een kleine greep uit de artikelen die in de media zijn verschenen:

Warmtepomp, energieopslag en pv-panelen als totaaloplossing voor woningbouw

Het in 1947 opgerichte LG is een gekende speler in zowel de consumentenmarkt als in de HVAC-klimaatbranche. “Binnen de woningmarkt zijn wij een relatief nieuwe speler. Met onze LG Energiemodule willen wij onze positie in deze markt versterken.” Dit artikel is verschenen in het Building Holland Magazine.


LG introduceert MULTI V 5-warmtepompsysteem

Tijdens een inspirerend event in het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft LG onder de belangstellende blik van ruim 130 aanwezigen de nieuwe LG MULTI V 5 gepresenteerd. Dit energiezuinige systeem biedt nieuwe kansen voor wie duurzaam wil werken en wonen, zonder in te boeten op comfort. Sterker nog, de LG MULTI V 5-warmtepomp plaveit de weg naar all electric en vormt de opstap naar een BENGproject (Bijna Energieneutrale Gebouwen) of een hoog BREEAM-label. Dit artikel is verschenen in het vakblad Cool&Comfort.

Warmtepompsysteem MULTI V 5 gelanceerd

LG Air Solutions presenteerde onlangs in het Utrechtse Spoorwegmuseum het nieuwe warmtepompsysteem MULTI V 5. De nieuwe warmtepomp is uitgerust met het innovatieve Dual Sensing Control, dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid meet. LG verwacht de Multi V 5 te kunnen leveren vanaf april. Dit artikel is verschenen in het vakblad Klimaat&Sanitair.
Meer info: https://www.uneto-vni.nl/nieuws/vakbladen

LG breidt garantie MULTI-Split portfolio uit naar tien jaar 

LG verlengt de garantietermijn op de compressoren van het MULTI-Split portfolio tot tien jaar. De overige losse onderdelen behouden de garantietermijn van 5 jaar. Deze garantie geldt voor producten die sinds 1 januari 2017 zijn geproduceerd. LG breidt de garantie uit vanwege het vertrouwen in de hoge kwaliteit van de compressoren in de line up. Lees hier het hele verhaal van K&S.

LG presenteert vernieuwde residential air conditioners met wifi en tien jaar garantie op de compressor

LG Electronics (LG) heeft de Residential Air Conditioners (RAC) line-up uitgebreid met enkele nieuwe features. De nieuwste modellen airconditioners van LG bieden eersteklas koeling en verwarming met een aanzienlijk lager energieverbruik. Deze modellen zijn nu geoptimaliseerd om het perfecte klimaat in huis of op kantoor te realiseren. De LG RAC line-up is ideaal voor consumenten en bedrijven die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen. De line-up biedt klanten een extreem laag energieverbruik, eenvoudige bediening via een eigen app, een gezond binnenklimaat en tien jaar garantie op de compressor. Voor het hele verhaal van Onlife, klik hier.

Airco via wifi bedienen

De woonhuis-airco op afstand alvast aanzetten, zodat bij thuiskomst de woning of slaapkamer heerlijk koel is. De nieuwe uitbreiding van de Residential Air Conditioners (RAC) van LG, geïntroduceerd op vakbeurs Building Holland, kent een feature waarbij afstandbediening à la de slimme thermostaat mogelijk is. Voor het hele verhaal van Installatie, klik hier.


Plug-en-play energiemodule voor energieneutrale woningen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld om woningen te verduurzamen. De module bestaat uit een warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, energieopslag en energiemonitoring. Daarnaast levert LG een op maat gemaakte softwareoplossing voor het bedienen van deze module. De unit is opgebouwd als prefab-oplossing. De installateur installeert een plug-en-play-module, waardoor een F gassen-certificering geen verplichting is. Klik hier voor het hele artikel van Installatienet.nl.

Nieuwe totaaloplossing van LG realiseert nul op de meter bij woningen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld waarmee woningen energieneutraal worden gemaakt. De introductie van de module in Nederland betekent een wereldwijde primeur. Deze totaaloplossing bestaat uit een warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, energieopslag en energiemonitoring. Daarnaast levert LG een op maat gemaakte softwareoplossing voor het bedienen van deze oplossing. Het grote voordeel van de totaaloplossing is dat de woningen worden verduurzaamd, bijdragen aan een beter milieu en er geringe kosten voor energielasten zijn. Lees hier verder voor het gehele artikel van Verwarming.nl.

Nieuwe totaaloplossing LG realiseert nul op de meter via zonnepanelen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld waarmee woningen energieneutraal worden gemaakt. De introductie van de module in Nederland betekent volgens het bedrijf een wereldprimeur. Lees hier het hele verhaal van Groene Courant.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen