Ga in Dubai de hitte tegen met LG

De afgelopen dertig jaar heeft Dubai zich ontwikkeld tot een toeristische trekpleister. Het was niets anders dan een kale zandvlakte en is nu uitgebouwd tot een bruisende metropool. Stranden, luxe hotels, entertainment, welvarende zakencentra en zelfs een skihal zijn te vinden in Dubai. De inheemse populatie van Dubai is slechts 2.3 miljoen, maar de stad wordt jaarlijks door 15 miljoen toeristen bezocht. Met zomerse temperaturen tot wel 41°C, is het lastig om deze bezoekers een comfortabele en koele beleving aan te bieden.

Door de hitte is reizen door Dubai een enorme beproeving. Het doel is om zo lang mogelijk uit de hitte te blijven, zodat het reizen comfortabel blijft. LG maakt het reizen voor toeristen en bewoners in Dubai verdraaglijker en veiliger. LG heeft 815 verkoelde bushokjes geplaatst in de stad. De hokjes dragen bij aan de enorme groei van het publieke transportsysteem. Ze bieden reizigers een koele plek terwijl ze op de volgende bus wachten. 


Aangezien Dubai blijft groeien op het gebied van toerisme, blijft LG Air Solutions ook innoverende airconditioners aanbieden. Zo kunnen zij het groeiend aantal toeristen blijven voorzien van een koel verblijf. De Verenigde Arabische Emiraten is vastbesloten om een van grootste toeristische bestemmingen ter wereld te worden en timmeren hiervoor behoorlijk aan de weg. Dubai is zich flink aan het ontwikkelen en steeds meer toeristen weten de woestijn-enclave te vinden. Mocht je ooit een bezoekje brengen aan Dubai, weet dan dat er genoeg verkoelende plekken zijn die mede mogelijk zijn gemaakt door LG. 

 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen