LG breidt ondersteuning aan installatie- en servicemonteurs uit met nieuwe gebruiksvriendelijke servicetools

LG hecht veel waarde aan het zo goed mogelijk ondersteunen van installatie- en servicemonteurs bij hun dagelijkse werkzaamheden. Naast het uitgebreide trainingsprogramma biedt LG ook een gratis service app die installateurs helpt bij het snel beantwoorden van technische vragen en het oplossen van storingen. LG breidt het serviceaanbod voor installateurs nu verder uit met de LG Monitoring View (LGMV)-servicetool om storingen snel te achterhalen en LG’s serviceplatform, het Global Service Front System.

LGMV-servicetool: storingen direct inzichtelijk

Hoe sneller een installateur weet wat de oorzaak van een storing is, hoe sneller hij het probleem kan oplossen. De nieuwe LGMV-servicetool biedt hierbij uitkomst. Deze tool maakt het voor installateurs zeer eenvoudig om een klimaatsysteem te monitoren. Het biedt namelijk de mogelijkheid om een laptop of smartphone te koppelen aan het klimaatsysteem waarna er direct inzicht verkregen wordt in alle sensoren en systeemwaardes. Daarnaast is het mogelijk om de systeemwaardes op te slaan en later opnieuw te bekijken.

GSFS-serviceplatform: overal en altijd bestellen

Naast de LGMV-servicetool, heeft LG ook het Global Service Front System (GSFS) serviceplatform ontwikkeld. Via dit online platform kunnen installateurs onderdelen selecteren, prijzen inzien, gebruikershandleidingen raadplegen en direct orders plaatsen. Met dit platform hebben zij altijd en overal de benodigde informatie bij de hand. Ook is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week een bestelling plaatsen.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen