LG in de media

De klimaatoplossingen en experts van LG zijn de afgelopen periode regelmatig in de media verschenen. Zo deelden Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solutions, zijn visie op de plannen van de duurzaamheidscoalitie, deden er diverse journalisten verslag van het LG kick-off event en kreeg de nieuwe Residential Air Conditioner line-up aandacht in diverse publicaties.

Hieronder een selectie uit deze interessante artikelen:

CV-ketel verdwijnt vanaf 2021

Nederlanders zouden vanaf 2021 geen gasgestookte cv-ketel meer in hun huis mogen plaatsen. Dat voorstel werd afgelopen dinsdag gedaan door een brede klimaatcoalitie. Hiermee willen zij de stap maken naar duurzame verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen. Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solutions gaf als expert zijn visie op de plannen in het Algemeen Dagblad.

Benieuwd? Lees het artikel met daarin de quotes van Richard hier.

LG’s keuze voor koudemiddel R32

Welk koudemiddel moet je als fabrikant toe gaan passen, nu R410a langzaam uitgefaseerd zal worden? Airconditioning en warmtepompfabrikant LG lichtte tijdens het LG/Centercon Kickoff Event in Soest toe waarom zij gekozen hebben voor R32. Dit koudemiddel met een GWP van 675 is ongeveer drie keer minder schadelijk voor het klimaat dan R410a.

Lees hier het hele artikel hier.

Ook installateurs profiteren van Energie-investeringsaftrek

Investeren in energiezuinige technieken, zoals zonnepanelen en VRF-systemen, kan ondernemers ook in 2018 een aantrekkelijk fiscaal voordeel opleveren dankzij de regeling Energie-investeringsaftrek. Niet alle VRF-systemen voldoen aan de gestelde criteria. Waar moet een installateur op letten bij de selectie van een systeem?

Meer weten over de EIA-regeling en de voordelen voor installateurs? Lees hier meer.


Stil VRF-systeem voor de binnenstad

In veel binnensteden gelden strenge geluidsnormen, is er onvoldoende ruimte voor het plaatsen van een buitendeel, of er wordt er geen toestemming verleend voor het plaatsen van een buitendeel om esthetische redenen. LG heeft een nieuw VRF-systeem, genaamd de Multi V Modular, gelanceerd met een losse condensor en compressor, waarbij de compressor binnenshuis kan worden geplaatst. Het resultaat: geen geluidsoverlast op straat en geen ontsiering van de buitengevel. De Multi V Modular werd getoond tijdens het LG/Centercon kick-off event in het Nationaal Militair Museum in Soest.

Meer weten over dit nieuwe klimaatsysteem? Lees dan dit artikel.

LG introduceert nieuwe line-up Residential Air Conditioners

LG Electronics presenteert zijn vernieuwde line-up Residential Air Conditioners (RAC). Deze nieuwe modellen airconditioners beschikken over enkele innovatieve features, waaronder een wifi-functie en de energie-efficiënte Dual Inverter Compressor. Deze nieuwe compressor is stabieler waardoor deze RAC modellen nog betere prestaties leveren en stiller zijn. Naast energiezuinig is de nieuwe line-up ook milieuvriendelijker.

Lees hier meer over de nieuwe RAC line-up.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen