DE LG MULTI V MODULAR: Installatie met hoge flexibiliteit

Het is niet altijd mogelijk om het buitendeel van een klimaatsysteem te plaatsen, denk aan strenge geluidsnormen en esthetische redenen. Een goed voorbeeld is de binnenstad van Amsterdam waar op veel plekken simpelweg onvoldoende ruimte is voor buitendelen en er strenge geluidsnormen gelden. De LG Multi V Modular biedt in die situaties een passende oplossing: dankzij de kleine afmetingen en het lage geluidsniveau van de compressor- en condensor kan het buitendeel van de warmtepomp ook binnen geïnstalleerd en bediend worden.

Eenvoudige installatie

De Multi V Modular bestaat uit een split unit, waardoor de compressor en condensor los van elkaar zijn gekoppeld: dit maakt het stukken eenvoudiger om het systeem te installeren. De compressor maakt dusdanig weinig geluid dat deze overal binnen in een pand kan worden geplaatst, zoals in een opslag of een keuken.

De condensormodule kan direct worden aangesloten op een ventilatierooster of een ventilatiekanaal. De module kan worden geïnstalleerd achter een verlaagd plafond en in de buurt van zowel een directe leiding als een toe-, of afvoerleiding. Het systeem, dat voldoet aan wettelijke regelgeving, is gemakkelijk te plaatsen dankzij de aanpasbare hoge statische druk en het lagere gewicht. Daarnaast kan de beschikbare ruimte door de kleinere afmetingen optimaal gebruikt worden.


Hogere efficiëntie

De Multi V Modular behaalt een hoog rendement bij zowel lage als hoge buitentemperaturen, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparing. Er kunnen maximaal tien binnen units aan elkaar worden gekoppeld, die afzonderlijk worden bediend. De maximale afstand tussen de compressormodule en de condensormodule is 30 meter, terwijl de maximale afstand tussen de binnenunits en de compressormodule 70 meter bedraagt. Zo kan elke ruimte op temperatuur gebracht worden naar de wensen van de gebruiker.

Kortom, de ideale oplossing voor projecten waar de opstelling, esthetiek of geluid van de buitenunit een probleem vormt.

Download hier direct de product leaflet van de Multi V Modular.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen