LG installeert in samenwerking met EKI eerste Therma V Monobloc op R32 in Europa

Samen met samenwerkingspartner Centercon en installatiepartner EKI leverde LG Air Solutions afgelopen week de eerste Therma V Monobloc in Europa. Deze onlangs aan het productportfolio toegevoegde compacte en geïntegreerde lucht/water warmtepomp biedt eindgebruikers de mogelijkheid te kiezen voor een duurzame vervanger van de cv-ketel.

Duurzaam verwarmen

De eerste Monobloc werd door EKI geïnstalleerd in een bestaande woning. De bewoners zetten hiermee een belangrijke energie-efficiënte stap wat betreft de energietransitie. De Monobloc stelt hen namelijk in staat de gaskraan dicht te draaien. Door de oplossing aan te sluiten op het bestaande afgiftesysteem kan de woning nu duurzaam verwarmd worden. Oftewel de bestaande radiatoren blijven in gebruik maar worden verwarmd door de LG Monobloc. Daarbij maakt de warmtepomp gebruik van het milieuvriendelijke en toekomstgerichte koudemiddel R32.


Toepasbaar voor verschillende afgiftesystemen

De LG Thema V Monobloc kan een maximale watertemperatuur genereren van 65 graden, zelfs bij een buitentemperatuur van -4 graden. Dit maakt de warmtepomp goed toepasbaar voor zowel een LT (Laag Temperatuur) als MT (Midden Temperatuur) afgiftesysteem.

Installatie op korte termijn

De installatie wordt op korte termijn geïnstalleerd, waarbij de buitenunit van het systeem op het dak van de woning wordt geplaatst. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en een uitgebreide casebeschrijving van de eerste geïnstalleerde Monobloc.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen