LG Therma V: efficiënt in energiebesparing en het verlagen van de CO2-footprint

Het milieubewustzijn van consumenten groeit. Steeds meer huiseigenaren kiezen voor groene oplossingen waarmee zij zowel het milieu beschermen als hun maandelijkse energielasten verlagen. De LG Therma V lucht-water warmtepomp vormt voor deze huiseigenaren een uitstekende oplossing.

Het systeem verlaagt namelijk de CO2-footprint en maandelijkse energiekosten van een woning. De Therma V is uitgerust met een zeer effectieve warmtepomp voorzien van energielabel A++. Daarnaast beschikt de Therma V buitenunit over een BLDC-ventilatormotor die ten opzichte van een AC-motor bij een laag toerental een extra energiebesparing tot 40% mogelijk maakt en bij een hoog toerental tot 20%. Dit maakt de verwarmingsoplossing geschikt voor uiteenlopende toepassingen, variërend van vloerverwarming tot warmwatervoorziening met meerdere warmtebronnen.

Dankzij LG’s invertertechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van de energie uit de buitenlucht kan de Therma V tot vier keer efficiënter zijn in het verwarmen van de woning of warmwatervoorziening. Benieuwd naar de andere voordelen van de Therma V? Bekijk dan onderstaande video:

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen