LG in de media

De producten en klimaatsystemen van LG zijn een belangrijk onderdeel bij het realiseren van innovatieve projecten. Deze maand verschenen er diverse casestudies in de media waarin de producten van LG bijdragen aan een duurzaam eindresultaat. Zo realiseerden diverse installateurs een aangenaam binnenklimaat voor onder andere Dunkin’ Donuts, Frame Offices en Corendon Village. Daarnaast was er aandacht voor de Therma V Monobloc, de compacte lucht/ water warmtepomp van LG. Bekijk een selectie van de artikelen hieronder:

Het juiste klimaat voor de lekkerste donuts
Een optimale klimaatbeheersing is een voorwaarde binnen de retail, voor het welbevinden van zowel klanten als personeel. Dunkin’ Donuts begrijpt als geen ander dat het zoete gebak nog beter verkoopt en smaakt, als de temperatuur binnen precies goed is. Om die reden is er klimaatapparatuur van LG door Centercon geïnstalleerd in samenwerking met Climapartners uit Heerhugowaard. Alle partijen kunnen terugkijken op twee succesvolle samenwerkingen bij Dunkin’ Donuts, zowel in Eindhoven als in Amsterdam.

Meer informatie over deze klantcase? Lees dan het artikel dat verscheen in inStore&livecomm editie juni 2018 of bekijk de casestudy op onze website via deze link.

Therma V Monobloc: De warmtepomp die overal past
Een klimaatsysteem plaatsen wanneer er maar beperkte ruimte is vormt voor veel installateurs een uitdaging. LG lost deze uitdaging op met de Therma V Monobloc. Deze compacte en geïntegreerde lucht/ water warmtepomp maakt gebruik van R32, hét toekomstgerichte koudemiddel. Met alleen wateraansluitingen naar het buitendeel en beperkte bedrading is deze warmtepomp zonder koeltechnische handelingen te installeren. De bediening en een eventuele boiler zijn de enige componenten in huis. Daarnaast is de warmtepomp door het water temperatuurbereik van 65 °C zeer goed toepasbaar voor zowel LT (Laag Temperatuur) als MT (Midden Temperatuur) afgiftesystemen.
 
Dit artikel verscheen in de juli editie van InstallateursZaken en in Installatie & Bouw editie juli 2018. Interesse in de Therma V Monobloc? Klik hier voor meer informatie.

Van driedelig pak tot korte broek: ieder zijn eigen klimaat
Een van de bekendste Haarlemse kantoorgebouwen aan het Kennemerplein onderging recent een metamorfose om te herrijzen als vernieuwend kantoorconcept. Frame Offices, zoals het nu heet, biedt ruimte aan allerhande ondernemers variërend van multinational tot éénmanszaak. De centrale regeling in het pand is de AC Smart van LG. “Daarmee is het klimaatsysteem vanuit een centrale bediening te regelen en uit te lezen. De installateur kan desgewenst meekijken op afstand en bijsturen middels een internet interface”. Daarnaast is er gebruik gemaakt van het LATS-programma van LG om het leidingwerk tot in de puntjes uit te werken.

Een uitgebreid artikel over dit innovatieve kantoorpand verscheen in Installatie & Bouw editie juli 2018.

Samenwerken aan een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
De Schilt bedrijven hebben recent het complete binnenklimaatpakket van Corendon Village verzorgd. Dit uit tien bouwlagen bestaande project bevat onder andere 207 hotelkamers, meerdere restaurants, bars en later dit jaar worden ook een wellness en zwembad gerealiseerd. In het project zijn diverse LG producten gebruikt om een optimaal binnenklimaat te creëren. “We realiseerden een complete Multi V airconditioninginstallatie van LG. De Multi V Heatpump systemen zijn geïnstalleerd in diverse meeting rooms, restaurants en de skybar. We hebben een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd die bijdraagt aan een plezierige verblijfservaring voor de consument.”

Lees meer over de toepassing van de LG systemen in Corendon Village in Installatie & Bouw editie juli 2018.


Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen