DE MULTI V 5: INNOVATIE HAND IN HAND MET DUURZAAMHEID

Weer of geen weer, de Multi V 5 brengt ruimtes zonder moeite op de juiste temperatuur, zelfs bij extreme hitte of kou. Deze warmtepomp uit de succesvolle Multi V reeks van LG gaat uiterst efficiënt om met energie. Sterker nog, op dit vlak is de Multi V 5 een van de koplopers.

Ideaal voor bedrijven met goede voornemens die op zoek zijn naar energiebesparende en duurzame oplossingen. 

Energie-efficiëntie
Energie-efficiëntie is een belangrijk thema voor organisaties die op zoek zijn naar klimaatoplossingen. Niet alleen omdat dit goed voor hun portemonnee is, ook op het milieu heeft het een positief effect. Op het gebied van energie-efficiëntie is LG’s Multi V 5 onovertroffen, de goede prestaties van deze warmtepomp wordt grotendeels toegeschreven aan het hoge vermogen van de buitenunits. Deze presteren namelijk uitstekend door onder andere verbeterde basisonderdelen, zoals de biomimetische ventilator, een vierzijdige warmtewisselaar en de krachtige Ultimate Inverter Compressor. Deze laatste verbetert de energie-efficiëntie met maar liefst 10 procent, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid.

De Multi V 5 in staat snel een comfortabel klimaat te creëren tegen lagere kosten. Zelfs bij temperaturen van -25 of +48 graden Celsius levert deze warmtepomp uitstekende prestaties. Hierdoor is de Multi V 5 ook zeer geschikt voor ruimtes waar grote temperatuurschommelingen normaal zijn, denk bijvoorbeeld aan serverruimtes.

Nauwkeurige real-time metingen
Daar komt ook nog eens bij dat de Multi V 5 is uitgerust met Dual Sensing Control. Een technologie die behalve de buitentemperatuur ook de externe luchtvochtigheid meet. Door deze nauwkeurige real-time metingen, die de warmtepomp tot in het kleinste detail kan uitvoeren, wordt het mogelijk om de Multi V 5 optimaal te laten presteren met minimale inspanning. Wat naast een comfortabele omgeving en een verlaagd energieverbruik ook een bijdrage levert op het gebied van kostenbesparing.

Bovendien is de Multi V5 voorzien van een Ocean Black Fin coating. Deze speciale coating biedt tot wel drie keer meer bescherming tegen slijtage door zand, zout en andere elementen waar gebouwen als gevolg van zeewind en industriële vervuiling aan worden blootgesteld. De coating verlengt de levensduur van het systeem, wat zowel gebruiks- als onderhoudskosten verlaagd.

Het serviceteam
De warmtepomp is makkelijk in gebruik maar mocht de gebruiker hulp nodig hebben, dan staat het ervaren serviceteam van LG kosteloos klaar voor technische ondersteuning. Zij kunnen direct hulp bieden bij vragen over onder meer de installatie of een onverwachte storing. Voor wie liever op een andere manier schakelt, is er ook in de LG Service App voldoende informatie beschikbaar over de Multi V 5 voor een snelle afhandeling van vragen of problemen. 

 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen