LG spreekt op KNX Themadag

LG is uitgenodigd om een lezing te geven tijdens de aankomende KNX themadag op 18 juni te Maarssen. Deze themadag staat grotendeels in het teken staat van klimaatregelingen. In steeds meer gebouwen en woningen vragen opdrachtgevers om één totale bediening van alle installaties, inclusief het klimaatsysteem. Voor steeds meer klimaatinstallaties zijn of komen regelaars en gateways op basis van KNX beschikbaar. LG is een van de trendsetters op deze markt.

Namens LG zal Koen de Brabander (Centercon) een lezing geven over de besturing van airco’s en warmtepompen via KNX. Koen heeft in zijn rol als projectleider bij Centercon diverse LG KNX projecten opgestart en begeleid.

Hier vind u meer informatie over de deze KNX themadag. U kunt zich aanmelden voor de KNX themadag via dit aanmeldformulier.

LG & KNX

LG Electronics Air Conditioning & Energy Solutions is eind januari 2012 lid geworden van het KNX-netwerk in Nederland. Als KNX Technology Partner participeert het bedrijf op netwerkbijeenkomsten en kan het kennis en informatie delen met de circa 300 KNX Professionals en ruim 20 andere KNX-leveranciers die samen het KNX-netwerk vormen. Het is duidelijk, zo redeneert LG Electronics, dat klimaatinstallaties steeds vaker en intensiever met besturingssystemen op basis van KNX gaan samenwerken.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen