LG presenteert nieuw klimaatsysteem: Multi V IV

De Multi V IV is dé nieuwe standaard in duurzame klimaatsystemen van bedrijfsgebouwen en is tot 30% efficiënter dan het vorige systeem. LG heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in R&D en het systeem op vier hoofdelementen verbeterd: compressor, olie-circuit, warmtewisselaar en koudemiddelendistributie. LG is met dit nieuwe systeem de koploper in de markt. De Multi V IV is per direct beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt.

De Multi V IV heeft de hoogste energie-efficiëntie van alle conventionele VRF-systemen in de markt. Het systeem is 30% efficiënter bij vollast en 17% efficiënter bij deellast, in vergelijking met een voorgaande generatie van het VRF-systeem. 

Het zit LG’s DNA om te blijven ontwikkelen. En ook de afgelopen jaren hebben wij fors geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze techniek. De Multi V IV is energie-efficiënter, maar ook in onze service zijn we gegroeid. Ik ben er van overtuigd dat we echt een stap vooruit zetten en met de Multi V IV koploper zijn in de markt”, zegt Richard de Waal, divisie
directeur voor Air Conditioning & Energy Solutions.

LG Multi V IV

Actie LG Multi V IV

Upload de concurrerende projectaanvraag en laat u overtuigen door de nieuwste energiezuinige technieken en de beste specs in de vorm van een second opinion. Ontvang direct 2 gratis bioscooptickets en maak tevens kans op een LG G PAD, een van de nieuwste LG G2 mobiele telefoons, of twee ZiggoDome concert tickets.

 

Bekijk hier meer informatie over de LG Multi V IV.

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen