LG presenteert nieuw klimaatsysteem: Multi V IV

De Multi V IV is dé nieuwe standaard in duurzame klimaatsystemen van bedrijfsgebouwen en is tot 30% efficiënter dan het vorige systeem. LG heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in R&D en het systeem op vier hoofdelementen verbeterd: compressor, olie-circuit, warmtewisselaar en koudemiddelendistributie. LG is met dit nieuwe systeem de koploper in de markt. De Multi V IV is per direct beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt.

De Multi V IV heeft de hoogste energie-efficiëntie van alle conventionele VRF-systemen in de markt. Het systeem is 30% efficiënter bij vollast en 17% efficiënter bij deellast, in vergelijking met een voorgaande generatie van het VRF-systeem. 

Het zit LG’s DNA om te blijven ontwikkelen. En ook de afgelopen jaren hebben wij fors geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van onze techniek. De Multi V IV is energie-efficiënter, maar ook in onze service zijn we gegroeid. Ik ben er van overtuigd dat we echt een stap vooruit zetten en met de Multi V IV koploper zijn in de markt”, zegt Richard de Waal, divisie
directeur voor Air Conditioning & Energy Solutions.

LG Multi V IV

Actie LG Multi V IV

Upload de concurrerende projectaanvraag en laat u overtuigen door de nieuwste energiezuinige technieken en de beste specs in de vorm van een second opinion. Ontvang direct 2 gratis bioscooptickets en maak tevens kans op een LG G PAD, een van de nieuwste LG G2 mobiele telefoons, of twee ZiggoDome concert tickets.

 

Bekijk hier meer informatie over de LG Multi V IV.

 

Relevante artikelen