LG brengt nieuw design airconditioning op de markt.

LG Electronics (LG) brengt de ARTCOOL Stylist Inverter V op de markt. Het nieuwste Residential Air Conditioning systeem (RAC) is vormgegeven als een modern wandmeubel en heeft subtiele LED verlichting die verschillende kleuren kan aannemen. Dankzij de nieuwe 3-way Soft Airflow techniek kan de ARTCOOL Stylist de luchtstroom gelijkmatiger verdelen door de kamer. De ARTCOOL Stylist kan zowel koelen als verwarmen.

Dankzij LG’s invertertechnologie werkt de ARTCOOL Stylist vrijwel geruisloos en zeer energiezuinig (energielabel A+/A). Maar de grootste vernieuwing zit in het design. “Wij brengen met de ARTCOOL Stylist het airconditioning design naar een nieuwe dimensie”, zegt Richard de Waal, divisiedirecteur voor Air Conditioning & Energy Solutions. “Waar in het verleden een airconditioning systeem de rest van je interieur kon verpesten, voegt de ARTCOOL Stylist juist wat toe. De ARTCOOL Stylist is slechts 12 centimeter diep en consumenten kunnen zelf de kleur van de LED verlichting aanpassen. En het subtiele design past zowel binnen een minimalistisch, modern of zelfs klassieke inrichting.”

hotelkamers met LG Artcool Stylist

De ARTCOOL Stylist wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee de gebruiker de kleuren en scherpte van de LED-verlichting kan instellen. Daarnaast toont het touch screen op de afstandsbediening informatie zoals de operating mode, temperatuur en tijd.

Bekijk hier meer informatie over de ARTCOOL Stylist?

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen