Wat is Breeam?

Wat is BREEAM?

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. De methode maakt gebruik van een kwalitatieve weging. Als totaalscore krijgt een gebouw een waardering als pass, good, very good, excellent of outstanding (1 t/m 5 sterren). De kwalificatie outstanding vertegenwoordigt gebouwen die op het gebied van duurzaamheid een voorbeeldfunctie innemen.

Werken met BREEAM

BREEAM is inzetbaar voor onder andere kantoren, scholen, winkels, industriële gebouwen en woningen. De toepassingsgebieden van BREEAM-NL zijn:

  • BREEAM Nieuwbouw
  • BREEAM inUse, voor bestaande bouw en gebouwgebruik
  • BREEAM Datacenters
  • BREEAM Gebiedsontwikkeling
  • BREEAM Maatwerk, voor overige gebouwtypen als ziekenhuizen.

LG Partner DGBC

LG is officieel partner van De Dutch Green Building Council (DGBC). DGBC is dé Nederlandse netwerkorganisatie op het gebied van duurzaam bouwen en vastgoed. Duurzaamheid kan op termijn gemeengoed worden, als we samen de schouders eronder blijven zetten. Hoe meer partijen hieraan deelnemen, hoe beter.

LG BREEAM experts

LG is inmiddels al bij diverse BREEAM-NL projecten betrokken geweest.Heeft u vragen over Breeam of wilt u meer informatie, neemt u hiervoor contact op met een van de LG Breeam specialisten. 

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
 

Relevante artikelen