OVER LG KLIMAAT

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurschommelingen.

Voor iedere ruimte

LG Klimaat biedt uw klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor elk doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt, tot een systeem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt.

Duurzaam

Onze klimaatsystemen zijn een van de duurzaamste op de markt. We zijn ervan overtuigd dat we de CO2-uitstoot drastisch kunnen verlagen door onze systemen zo energie-efficiënt mogelijk te maken. We willen de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de productie verminderen door milieuvriendelijke en recyclebare materialen te gebruiken. Dat blijft niet onopgemerkt. LG is door het Amerikaanse magazine Forbes zelfs uitgeroepen tot een van de tien meest duurzame bedrijven ter wereld. Daar zijn we best trots op.

Kwalitatief

Duurzaam is in onze ogen ook dat producten lang meegaan. LG Klimaat investeert veel in kwaliteitskeuring om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van de producten tot de top van de markt blijft behoren. Al onze producten worden intensief getest en gekeurd voor ze de fabriek verlaten. Hiermee kunnen wij u de bedrijfszekerheid en levensduur van de LG systemen verzekeren.

Mooi design

Omdat het oog ook wat wil, hebben onze producten een mooi design. We bieden zelfs airco’s die zijn vormgegeven als modern wandmeubel inclusief ledverlichting.

Gezond

Onze klimaatsystemen zijn niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar ook voor uw klant zelf. Zo ontwikkelden we airco’s met een antibacteriële en antistof filter die schadelijke bacteriën of stofdeeltjes uit de lucht haalt!