<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>

R22 ERUIT,
LG ERIN

Bespaar energie en red het milieu. Onderneem vandaag nog actie en laat u informeren over de mogelijkheden voor een nieuw duurzaam LG systeem.

Vul dit formulier in,
maak een afspraak met een van onze LG Adviseurs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van vervanging. Ontvang 2 gratis bioscoopkaartjes en maak daarbij ook kans op de LG G5 smartphone!

Het gevaar van R22

Vanaf januari 2015 mogen er geen R22 koudemiddelen meer worden gebruikt. Dit betekent dat airconditioninginstallaties niet meer mogen worden bijgevuld met R22. Dergelijke installaties zullen steeds slechter gaan werken en verbruiken veel energie. Uiteindelijk zal dit resulteren in een installatie die niet meer te gebruiken is.

Onderneem nu actie

Wilt u deze problemen voorkomen? Onderneem dan vandaag nog actie. Het is een optie om de R22 te vervangen door een alternatief koudemiddel. Het nadeel hiervan is dat de installatie volledig moet worden omgebouwd en dat deze alsnog veel energie verbruikt in vergelijking met de huidige installaties van LG. Daarom raden we u aan om te kiezen voor de tweede optie: overstappen op een airconditioningsysteem van LG.

Een bedrijf dat u al is voorgegaan is Sofico. In het gebouw van dit softwarebedrijf bevond zich nog een systeem dat op R22 werkte. Daarom hebben wij het afgelopen jaar de bestaande airconditioninginstallatie volledig vervangen door de LG Multi V. Wilt u weten hoe dit in zijn werk ging? Lees hier de case voor meer informatie.

Stap over op een aircosysteem van LG

Wacht niet te lang en stap over op een airconditioninginstallatie van LG. Dit zijn de voordelen:

  • Energiebesparing
  • Milieuvriendelijk
  • Aantrekkelijk belastingvoordeel

De investering van een nieuwe LG installatie zal zeker lonen. Wij hebben namelijk zeer energiezuinige klimaatsystemen, waarvan Eurovent deze uitstekende prestaties heeft bevestigd. Het levert niet alleen een financieel voordeel voor uzelf op, het is bovendien goed voor het milieu. Daarnaast is het belastingtechnisch erg interessant voor u wanneer u in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ontvang 2 gratis bioscoopkaartjes en maak kans op de LG G5!

Vul hiernaast uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u graag over de vervanging van uw huidige airconditioningsysteem en gaan op zoek naar een geschikte oplossing voor uw situatie.
Het levert niet alleen een energiebesparing op, u ontvangt ook nog eens 2 gratis bioscoopkaartjes bij het invullen van dit formulier!
Bovendien maakt u kans om de LG G5 smartphone te winnen.