WINKELCENTRUM WADDINXVEEN KIEST VOOR LG

Achtergrond

Waddinxveen lag vroeger qua wonen en winkelen niet echt lekker in de markt. Het dorp had op verschillende plaatsen een aantal winkels bij elkaar, maar een echt dorpscentrum ontbrak. Sinds eind 2014 is het helemaal anders. Het woon- en winkelklimaat is in Waddinxveen enorm verbeterd met de komst van een modern, chique winkelcentrum. Wonen, werken, winkelen en ontspannen; alles kan er. Ruim zestig ondernemers en grootwinkelbedrijven vestigden zich op Het Gouweplein, vele huishoudens wonen met plezier in mooie appartementen en eengezinswoningen in en rondom het centrum. Niet alleen is de dorpskern een gezellige ontmoetingsplek geworden, er is ook aan het milieu gedacht. Alle panden worden gekoeld en verwarmd via natuurlijke bronnen.

Uitdaging

Consumenten zijn gewend thuis en in de auto de temperatuur zo in te stellen dat het aangenaam koel of behaaglijk warm is. Ondernemers zijn niet anders: zij willen voor hun klanten, hun medewerkers en de producten hét perfecte systeem. Het standaard systeem dat werd geleverd, voldeed niet aan de wensen van sommige winkeliers; het pand werd of net niet koud genoeg, of net niet warm genoeg.

Oplossing

Het LG Multi V Water systeem is een watergekoelde klimaatoplossing met vele voordelen. ICI-Paris, Xenos, bakkerij De Vlaam, de kaashakker en ‘t Kruidvat kozen voor dit energiebesparende systeem met warmtepompfunctie. Bij het watergekoelde systeem zijn er geen capaciteitsverliezen als gevolg van lage buitenluchttemperaturen. Ook heeft een Multi V watersysteem geen ontdooiingscyclus nodig, waardoor er nog minder verliezen zijn. Een ander voordeel is dat de lengte van de koelwaterleidingen naar de watergekoelde condensor van het buitendeel ‘onbeperkt’ is. Mede hierdoor is het systeem geschikt voor gebruik in grote gebouwen of hoge gebouwen met veel verdiepingen.

Wij zijn trots dat zoveel retailers kiezen voor onze Multi V Water oplossing” Richard de Waal - Business directeur LG Benelux 

Voordeel

Klanten winkelen comfortabel nu exact de goede temperatuur kan worden ingesteld. Daardoor blijven ze langer in de winkels en wordt er meer omzet behaald. Ook is de energierekening lager dan bij conventionele klimaatsystemen en wordt het milieu stukken minder belast. Zicht verstorende koelunits op de daken zijn er ook niet meer; het systeem is netjes weggewerkt in de verschillende magazijnen.

 

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS