LG levert klimaatsysteem in stijl voor The Roosevelt

Achtergrond

Sinds Hotel The Roosevelt in Middelburg drie maanden geleden haar deuren opende, loopt het storm. De eigenaren bouwden een jaren ’50 pand van het Waterschap om tot een Boutique-hotel met 28 unieke kamers. Alle ruimtes zijn verschillend; van grootte, van vorm en ook van inrichting. Er zijn hoge plafonds en gewelven, badkamers in verschillende formaten en inrichtingen, allemaal in Kennedy/jaren ’50 stijl. 

Uitdaging

Het pand van The Roosevelt is oud, niet gebouwd als hotel en bovendien een monument. Daardoor zijn alle kamers verschillend en ‘mag’ niet alles zomaar overal worden geplaatst, gesloopt of veranderd. Toch wilden de hoteliers het beste voor hun gasten, zoals airco’s in de kamers met hoge plafonds omdat daar vides zijn gebouwd en de gasten boven een slaapgedeelte hebben. Daarnaast is The Roosevelt bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar meer dan een standaard hotel; het gevoel moet goed zijn. Om dat voor elkaar te krijgen is aan details gedacht zoals het linnengoed en het servies. Ook de airco’s moesten stijlvol onderdeel van de ruimtes zijn.

Oplossing

LG leverde Picture Change Units. Deze zijn zeer energiezuinig en hebben als voordeel dat afbeeldingen getoond kunnen worden waardoor de gewenste sfeer kan worden gecreëerd. 
LG zorgt er dus voor dat niet alleen het klimaat afgestemd kan worden op de wensen van de hotelgast, maar zelfs dat de airco onderdeel is van de beleving in het Boutique-hotel in Middelburg.

Voordeel

De visie die de eigenaren van Hotel The Roosevelt voor ogen hadden, is helemaal geslaagd. In een uniek pand is een prachtig hotel tot stand gekomen. Pastelkleuren, zorgvuldig geselecteerde accessoires, duurzame en mooie materialen voor bijvoorbeeld de bar, mooi glaswerk en een luxueus Roosevelt-interieur. Maar ook: energiezuinige klimaatsystemen ‘vermomd’ als extra eyecatcher doordat er afbeeldingen getoond worden op de LG ArtCool. Alles aan en in hotel The Roosevelt klopt, mede dankzij aan LG! 

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS