Alleen het beste goed genoeg voor Inter Scaldes

Achtergrond

Fijnproevers vanuit de hele wereld weten de weg naar Manoir Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen feilloos te vinden. De befaamde Patron-Cuisinier Jannis Brevet, die zijn sporen verdiende in diverse gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland, ontvangt zijn gasten in een schitterende omgeving. De combinatie van luxueus overnachten in zijn hotel en de culinaire hoogstandjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Alles is tot in de finesses verzorgd waardoor iedere gast volledig in de watten wordt gelegd.

Uitdaging

Nadat InterScaldes in 2003 afbrandde en in 2004 de deuren heropende, zijn het restaurant en het hotel er nóg beter op geworden. Oosterschelde kreeft, oesters, mosseltjes of zeebaars eten en dan de overweldigende omgeving verkennen of je terugtrekken in één van de 12 hotelkamers om de volgende ochtend geheel uitgerust plaats te nemen aan de ontbijttafel waar de culinaire beleving gewoon doorgaat. De kamers zijn uiteraard van alle gemakken voorzien bij Inter Scaldes omdat het nu eenmaal tot de absolute top behoort. Onlangs zijn alle hotelkamers en badkamers geheel vernieuwd om ervoor te zorgen dat de gasten gebruik kunnen maken van het meest comfortabele en mooiste meubilair en sanitair. Een energiezuinig klimaatsysteem, netjes weggewerkt in de ruimte met een topdesign uiterlijk, paste helemaal in het plaatje.

Oplossing

LG leverde voor alle twaalf kamers de airconditioning. InterScaldes kiest voor topkwaliteit in alles. De ingrediënten voor de gerechten, de inrichting van het restaurant, de kamers en badkamers, alles is van de beste kwaliteit. De units zijn netjes weggewerkt. Alleen de aangename temperatuur, behaaglijk in de winter, koel in de zomer, verraadt de aanwezigheid van het klimaatsysteem. In de verblijfsruimten is alleen nog een rooster zichtbaar en ligt de bediening klaar voor de gasten.

Het systeem is prachtig verwerkt in het verlaagde plafond” InterScaldes Kruiningen 

Voordeel

Het strakke design, de energiezuinige standaard van LG klimaatsystemen waardoor de kosten lager worden dan ooit tevoren, het gemak waarmee de gasten de voor hen meest comfortabele temperatuur –fluisterstil- kunnen instellen, maakte de keus voor Inter Scaldes niet moeilijk; het kón alleen maar LG worden. Leverancier van de ultieme fijnproeverservaring, ben je niet alleen op culinair vlak; dat ben je op alle niveaus. Van het aanleggen van een helicopterplatform, tot en met het klimaatsysteem.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS