Hard Rock Café vraagt, LG levert

Achtergrond

De meeste mensen hebben meteen een goede associatie bij de naam ‘Hardrock Café’. Wie heeft er niets eens ergens ter wereld aan de bar gezeten en de objecten van pop- en rocksterren aan de muur herkend?
In ons eigen Amsterdam doen per dag grote aantallen toeristen een herinnering op die ze meestal de rest van hun leven wel zullen onthouden. De naam alleen al is net als die van de sterren, een legende. Hardrock Café en de Rockshop zijn sinds 1999 in Amsterdam gevestigd en was onlangs aan een verbouwing toe.

Uitdaging

Het restaurant, de bar en de shop werden groter en moesten tijdens de verbouwing gewoon open blijven om geen enkele gast teleur hoeven stellen. Vanuit Japan of Australië voor een dichte deur staan bij ‘ons’ Hardrockcafé is natuurlijk ‘not done’. Naast deze voorwaarde, gelden voor alle vestigingen van het wereldconcern strikte eisen qua inrichting en kwaliteit van eten en drinken, maar ook qua comfort.

Oplossing

Daarom kozen ook de eigenaren van het Hardrock Café Amsterdam voor een LG Klimaatoplossing. De DX systemen van LG zijn uitermate geschikt om de drommen mensen die dagelijks komen een comfortabel gevoel te geven. Op hete dagen is het een verademing een koele shop of bar binnen te stappen, op gure dagen is het er aangenaam vertoeven. En als dat het geval is, blijven klanten langer en zullen ze dus meer besteden. Omdat het gevoel letterlijk en figuurlijk in alle vestigingen ter wereld hetzelfde moet zijn, passen de designunits van LG perfect in het plaatje.

Voordeel

LG-klimaatsystemen hebben daarnaast ingenieuze technische voordelen waardoor met deze energiebesparende en mooi ontworpen systemen de gewenste temperatuur kan worden bereikt. Of het nu om grote gebouwen gaat die geheel verwarmd of gekoeld moeten worden of om gebouwen waarin de ene ruimte een andere temperatuur nodig heeft dan de andere, LG heeft op iedere vraag een gepast antwoord!

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS