Verwarming en koeling in diverse ruimten met LG Multi V IV warmtepomp met één buitenunit en meerdere binnenunits

Een warmtepompsysteem dat geschikt is voor alle seizoenen? De LG Multi V IV! Een hoog rendement en laag energieverbruik door een optimaal warmtewisselaar oppervlak en koudemiddelstromingsrichting. Zowel verwarming in de winter als koeling in de zomer!

Achtergrond

PKS is een organisatie die startende bedrijven snel op weg helpt. Ze hebben een oud pakhuis, gelegen in het centrum van Gent, in 2015 gerenoveerd tot een kantoorgebouw. Hierbij hebben ze de authentieke elementen uiteraard behouden. Web Agency Esign is het bedrijf dat is gevestigd in dit pand.

Uitdaging

Het bedrijf bestaat uit diverse ruimten, die natuurlijk allemaal goed verwarmd moeten worden. Het is voor zowel de werknemers als voor de klanten die op bezoek komen van belang dat het klimaat overal door het gebouw comfortabel is. Het juiste systeem dat hiervoor kan zorgen moet dus worden uitgezocht. Ook moet de lucht goed worden verdeeld over het gehele pand. Dit zijn een aantal punten waarvoor moest worden gewaakt.

Oplossing

De eigenaar van PKS koos voor een Multi V IV warmtepompsysteem om de verschillende ruimten te klimatiseren. Dit is een duurzaam en energiezuinig systeem dat geschikt is voor het verwarmen en verkoelen van diverse ruimten. Met slechts één buitenunit kan dit systeem heel veel binnenunits aansturen. Dit is dan ook de meest geschikte oplossing voor PKS. Bij de plaatsing van het LG Multi V IV systeem werd er gekozen voor een industriële look waarbij de wandmodellen, de 1-wegcassette en de 4-wegcassettes maximaal tot hun recht komen.

Voordeel

De LG Multi V IV warmtepomp heeft een hoog seizoensrendement. Het biedt de klant een energiezuinige oplossing voor zowel verwarming in de winter als koeling in de zomer. Voor alle seizoenen van het jaar is de Multi V IV warmtepomp van LG dus erg geschikt. Het systeem kiest een optimaal warmtewisselaar oppervlak en koudemiddelstromingsrichting en dat resulteert in een hoog rendement en een laag energieverbruik.


Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS