Bastion Deluxe Hotel in Rotterdam kiest voor de LG Multi V III

Achtergrond

Het Bastion Deluxe Hotel Rotterdam/ Beneluxtunnel is een comfortabel viersterren hotel. Het ligt aan de A4, nabij Vlaardingen en de Beneluxtunnel.
Het hotel heeft 135 comfortabele deluxe kamers die allemaal voorzien zien van LG Airconditioning en LG televisies. Ook beschikt het hotel over een lounge met een LG LCD televisie.

Uitdaging

Er moest een systeem komen dat zowel kan koelen als verwarmen en dat ook als hoofdverwarming fungeert. Dit houdt in dat het systeem bij buitentemperaturen van –10° een binnentemperatuur van minimaal 21° moet kunnen creëren. Een andere eis was dat de gasten individueel per kamer de meest aangename temperatuur moeten kunnen instellen en dat de receptie dit ook centraal kan regelen. Bovendien wilde de hotelier dat de units zo min mogelijk visueel aanwezig zouden zijn.

Oplossing

Bastion Deluxe koos  voor de LG Multi V IV Heat Recovery, een systeem met warmteterugwinning, dat gelijktijdig kan koelen en verwarmen en ook nog eens energiezuinig is. Alle 80 kamers van het hotel zijn aangesloten op slechts 5 buitendelen en alle vloerverwarming in de algemene ruimtes is aangesloten op een apart buitendeel. Het hele systeem wordt centraal bediend met de AC Smart Premium, waarmee onder meer de boven- en ondertemperatuur op de kamers bewaakt wordt als een kamer niet bezet is. Zo kan een onbezette kamer nooit extreem koud of warm worden. Dat scheelt uiteindelijk in het energieverbruik.  


Voordeel

Hotelgasten vinden het bijzonder prettig dat ze zelf heel makkelijk het klimaat  op de kamer kunnen regelen. En de hotelier? Die heeft daardoor tevreden klanten.  Andere grote voordelen zijn de lage installatie- en onderhoudskosten en het lage energieverbruik.


Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS