Constante luchtverversing dankzij de LG ERV ventilatiegroep met warmteterugwinning en de LG Multi V IV

Dé combinatie die de winkel een aangenaam klimaat geeft: de LG ERV ventilatiegroep met warmteterugwinning en een LG Multi V IV klimaatinstallatie die koelt en verwarmt. Resultaat: een energiezuinige verwarming in de winter en een prettig klimaat in de zomer!

Achtergrond

Thuiszorgwinkel is een bedrijf dat verbonden is aan de christelijke mutualiteit. Zij verhuren en verkopen thuiszorgproducten. Dit is een diversiteit aan producten die de gezondheid ondersteunen, zoals rolstoelen, ziekenhuisbedden, weegschalen, draagtassen en bloeddrukmeters. Naast een fysieke winkel heeft de Thuiszorgwinkel ook een webwinkel waar je online een uitgebreid aanbod aan producten kunt bestellen.

Uitdaging

Thuiszorgwinkel Beringen had meer ruimte nodig en daarom verhuisden ze in 2015 naar een nieuwe locatie, die 1 kilometer van de vroegere locatie vandaan ligt. Ze waren op zoek naar een betaalbare en energie-efficiënte oplossing, die ze vonden in een klimaatsysteem van LG. Zowel de betaalbaarheid als de energie-efficiëntie waren van essentieel belang voor hun beslissing.

Oplossing

Thuiszorgwinkel Beringen kiest voor een constante luchtverversing dankzij de LG ERV ventilatiegroep met warmteterugwinning en een LG Multi V IV klimaatinstallatie die zowel koelt als verwarmt. Door deze combinatie geeft de winkel een erg aangenaam klimaat voor haar klanten. De winkelruimte wordt geklimatiseerd met meerdere 4-wegcassettes en voor de spreekruimten is gekozen voor consoleunits. De Multi V IV warmtepomp van LG met een vermogen van 34 kW verwarmt de winkel en de spreekruimten. Deze kunnen vanuit de AC Smart Premium eenvoudig en flexibel geprogrammeerd en bediend worden.

Voordeel

De totaaloplossing van de verschillende klimaatsystemen van LG resulteert in een energiezuinige verwarming in de winter en een prettig klimaat in de zomer. Met de centrale sturing van de AC Smart Premium kan de temperatuurregeling heel gemakkelijk worden geprogrammeerd op basis van de openingstijden. Tijdens feestdagen en dagen waarop de winkel is gesloten, kan er dus met een basistemperatuur worden gewerkt, wat zeer kostenbesparend is.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS