Gewenste temperatuur programmeren o.b.v. openingstijden via een centrale sturing met de AC Smart IV

De winkel heeft altijd de juiste prettige temperatuur, doordat deze kan worden geprogrammeerd afhankelijk van de openingstijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de drie LG Multi V IV warmtepompen en de centrale sturing met de AC Smart IV. Comfort en energiebesparing staan centraal en de cassettes zijn mooi geïntegreerd in de bestaande plafondstructuur. Een resultaat om trots op te zijn!

Achtergrond

Odrada Interieur is gestart als éénmanszaak meubelmaker en meubelwinkel. Drie generaties later zijn ze uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf en staan ze in de top 10 van de Belgische meubelwinkels. Tegenwoordig is de winkel maar liefst 20.000 vierkante meter groot en kunt u er terecht voor de meest uiteenlopende wooninspiratie: van sfeervolle en strakke meubels tot landelijke woonoplossingen. Bij Odrada krijgt u een professioneel woonadvies op maat en ervaart u een klantvriendelijke service met een hoge betrokkenheid.

Uitdaging

Er was een verwarmingsinstallatie aanwezig in de meubelzaak in de vorm van een luchtgenerator op gas. Deze was dringend aan vervanging toe, maar de exacte keuze wat betreft de vervanger was niet direct duidelijk. Ze zochten namelijk een partner die goed aansluit op het gebied van energiebeleid en een optimaal comfort. Tevens wilden ze dat de uitvoering en het onderhoud van de installaties zou worden gespreid, zodat de klanten hun weg konden blijven vinden naar Odrada. Dit zijn de redenen dat ze voor meerdere LG Multi V IV installaties hebben gekozen.

Oplossing

Er zijn drie LG Multi V IV warmtepompen geïnstalleerd met een totaal vermogen van 140 kW. Hiermee kan de winkel gekoeld of verwarmd worden met vierwegcassettes. Via een centrale sturing met de AC Smart IV wordt de gewenste temperatuur afhankelijk van de openingstijden geprogrammeerd. Dit zorgt ervoor dat de winkel altijd de juiste prettige temperatuur heeft. De klanten voelen zich hierdoor welkom en kunnen heerlijk comfortabel rondlopen in de meubelzaak.

Voordeel

De LG Multi V IV installaties voldoen aan alle mogelijke wensen op het gebied van comfort en energiebesparing. De temperatuur in de meubelwinkel is zeer eenvoudig te regelen in alle seizoenen van het jaar. Ook kan dit worden geprogrammeerd op basis van de dagen dat de zaak open of gesloten is. De cassettes zijn bovendien perfect geïntegreerd in de bestaande plafondstructuur. Het is mooi om te zien en het brengt nauwelijks geluid met zich mee.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS