Aangenaam klimaat in het kantoor van Usabilla met LG Multi V, Hydro Kit en Cassettemodel

De regelbaarheid van de LG Multi V is perfect en zorgt voor een hoog comfort. Het systeem is erg stil, waardoor het personeel rustig aan het werk kan, zonder dat ze worden afgeleid van het geluid van de klimaatsystemen. Er is gekozen voor meerdere LG klimaatoplossingen die zich in diverse kantoorruimtes in het pand bevinden.

Achtergrond

Usabilla helpt grote merken om hun websites, apps en e-mails te verbeteren. Dit doen zij door middel van live feedback van de gebruiker. De klanten gebruiken de software om echt te luisteren naar wat hun gebruikers nodig hebben. Op deze manier komt de klant erachter wat wel en niet werkt. Usabilla is opgericht, omdat een continue feedback van de gebruiker in hun ogen de sleutel is tot een succesvolle website, dienst of product. Met de oplossingen van Usabilla worden de gebruikerservaringen verbeterd en de conversies en klanttevredenheid verhoogd. Wereldwijd heeft Usabilla al diverse grote klanten mogen helpen. Een aantal bekende namen zijn Adidas, Philips, HP, KLM en Lufthansa.

Uitdaging

Het kantoor heeft een modern design en deze uitstraling wilden ze graag behouden. De uitdaging van dit project was dan ook om de techniek zoveel mogelijk weg te werken. De LG klimaatsystemen zijn uiteindelijk op een mooie manier geïntegreerd in het pand, zonder dat de systemen op een negatieve manier de aandacht trekken.

Oplossing

Er is gekozen voor meerdere LG klimaatoplossingen. In diverse kantoorruimtes binnen het pand is er gekozen voor de binnenunits met design. Deze zijn te vinden in de vergaderruimtes, in een demo-ruimte en in alle overige kantoorruimtes. Hiernaast heeft Usabilla gekozen voor de LG Multi V met een laag en hoog temperatuur oplossing. Deze combinatie past erg goed bij het pand, omdat ze niet meer alleen een hoog temperatuur oplossing wilden.

Voordeel

De LG Multi V is een duurzaam en betrouwbaar klimaatsysteem. De regelbaarheid van deze klimaatoplossing is ideaal en dat zorgt voor een hoog comfort. Doordat het systeem zo stil is, kan het personeel van Usabilla comfortabel aan het werk, zonder dat ze afgeleid worden van het geluid van de klimaatsystemen. Tot slot is de energiezuinigheid een groot voordeel van de LG Multi V.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS