Nieuwste oplossingen en updates van LG goed uitgelicht in de media

Airco via wifi bedienen

De woonhuis-airco op afstand alvast aanzetten, zodat bij thuiskomst de woning of slaapkamer heerlijk koel is. De nieuwe uitbreiding van de Residential Air Conditioners (RAC) van LG, geïntroduceerd op vakbeurs Building Holland, kent een feature waarbij afstandbediening à la de slimme thermostaat mogelijk is. Voor het hele verhaal van Installatie, klik hier.


Plug-en-play energiemodule voor energieneutrale woningen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld om woningen te verduurzamen. De module bestaat uit een warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, energieopslag en energiemonitoring. Daarnaast levert LG een op maat gemaakte softwareoplossing voor het bedienen van deze module. De unit is opgebouwd als prefab-oplossing. De installateur installeert een plug-en-play-module, waardoor een F gassen-certificering geen verplichting is. Klik hier voor het hele artikel van Installatienet.nl.

Nieuwe totaaloplossing van LG realiseert nul op de meter bij woningen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld waarmee woningen energieneutraal worden gemaakt. De introductie van de module in Nederland betekent een wereldwijde primeur. Deze totaaloplossing bestaat uit een warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, energieopslag en energiemonitoring. Daarnaast levert LG een op maat gemaakte softwareoplossing voor het bedienen van deze oplossing. Het grote voordeel van de totaaloplossing is dat de woningen worden verduurzaamd, bijdragen aan een beter milieu en er geringe kosten voor energielasten zijn. Lees hier verder voor het gehele artikel van Verwarming.nl.

Nieuwe totaaloplossing LG realiseert nul op de meter via zonnepanelen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld waarmee woningen energieneutraal worden gemaakt. De introductie van de module in Nederland betekent volgens het bedrijf een wereldprimeur. Lees hier het hele verhaal van Groene Courant.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS