Porsche Luik kiest voor een aangenaam klimaat en comfort met LG Multi V

Als je een Porsche Centre binnenstapt, verwacht je dat de kwaliteiten en het comfort van het gebouw en de showroom net zo uitmuntend zijn als de Porsche zelf. Daarom wilde Porsche Centre Luik een zo aangenaam mogelijk klimaat creëren. 

Achtergrond

Het Porsche Centre Luik is al sinds 1996 het officiële Porsche Centre voor de provincies Luik en Luxemburg. Porsche-liefhebbers kijken hun ogen uit in het moderne, rond gevormde gebouw, waar de kwaliteit van de verleende service bij het gehele team hoog in het vaandel staat. Het Centre werd door Porsche Belgium tot tweemaal toe verkozen tot meest uitmuntende Centre op vlak van de dienstverlening.

Uitdaging

Porsche Centre Luik wilde een aangenaam klimaat in de showroom, zowel bij speciale events met een grote bezetting als bij een standaard bezetting waar klanten persoonlijk advies krijgen. Porsche Centre  vroeg om een economische oplossing, die ook nog eens functioneel en esthetisch verantwoord is. Het zou immers zonde zijn als het klimaatsysteem afbreuk zou doen aan de bijzondere architectuur van de ruimte. 

Oplossing

Er werd gekozen voor een LG Multi V warmtepomp type ARUN260LTE4 gekoppeld aan een luchtbehandelingsgroep met een externe 0-10 V regeling naar een vaste uitblaastemperatuur. De luchtbehandelingsgroep, gemonteerd op het dak is gekoppeld aan een luchtverdeelsysteem met textielkanalen. Op die manier ontstaat een homogene temperatuur in de showroom. De textielkanalen zijn op maat gemaakt en volgen de perimeter van het rond gevormde gebouw. Het resultaat is een bijzonder aantrekkelijk geheel, dat past bij de architectuur. 

Voordeel

Porsche Centre Luik biedt bezoekers naast luxe auto’s ook een luxe klimaat. De LG Multi V warmtepomp verwarmt in de winter en koelt in de zomer. En dat op energiezuinige manier. De installatie haalt een rendement in koeling van 4,45 en 4,62 in verwarming en voldoet hiermee aan de wensen van Porsche Centre Luik.

Download
2 / 34foto's

Javascript should be enabled to use this form.

Meer weten over onze producten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?
Zou je dit veld nog in willen vullen?

NIEUWS