<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=454417494919373&ev=PageView &noscript=1"/>

LG Monitoring view (lgmv)

Heeft u problemen met uw airco installatie? Gebruik dan onze LG Monitoring View (LGMV) servicetool waarmee u airco installaties kunt monitoren.

Hoe werkt de LGMV?

LGMV is te gebruiken met behulp van uw notebook of smartphone. De notebook of smartphone sluit u aan op uw airco installatie. Vervolgens worden alle sensoren en systeemwaardes weergegeven, waardoor u het probleem makkelijker en sneller kunt achterhalen.

In bovenstaande afbeelding is LGMV voor notebook te zien.

LGMV voor notebook

Wanneer u LGMV via uw notebook wilt gebruiken, kunt u uw notebook aansluiten op uw airco installatie via de LGMV-module. Wij bieden verschillende softwareversies aan: LGMV 6 en LGMV 7. LGMV 6 is te gebruiken voor de volgende airco installaties: Multi VI, Multi VII en Multi VIII. LGMV 7 is te gebruiken voor Single & Multi Split, Therma V, Multi VIII en Multi V IV. Download hier de laatste softwareversie en drivers van LGMV, zodat u direct aan de slag kunt.

     LGMV 6  LGMV 7
   RAC
 
   Single & Multi Split > 2009    x
   Therma V    x
 Producten  Multi VI  x  
   Multi V II  x  
   Multi V III  x  x
   Multi V IV    x

 

LGMV voor smartphone

Voor de LGMV app voor smartphone is de wifimodule nodig. Deze moet worden aangesloten op de airco installatie en met de bijbehorende app kunt u het systeem draadloos uitlezen. De app is alleen geschikt voor Androidtelefoons met Android OS 4.4.2 of hoger. Download de app in de Google Playstore.

Android app on Google Play

Wilt u meer informatie?

Of heeft u interesse in LGMV? Neem dan gerust contact met ons op via lg.klimaat@lge.com of +31 (0)20 - 456 3168. We helpen u graag.