Skip to main content

Tijdens de LG Seminars leggen we graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als klimaatadviseur

De klimaatmarkt groeit hard. Enerzijds door de energietransitie, anderzijds door de baanbrekende innovaties in de HVAC branche. DeĀ markt heeft enorm veel potentie en deze willen weĀ graag samen met jou ten volle benutten!

LGā€™s HVAC oplossingenĀ zijn Ć©Ć©n van de duurzaamste ter wereld enĀ behoren daardoor tot de top van de markt. Doordat onze systemen zoĀ energie-efficiĆ«nt mogelijk worden gemaakt, verlagen wij de CO2-uitstootĀ drastisch. Ook verminderen wij de totale hoeveelheid afvalstoffen uit deĀ productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke enĀ recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het AmerikaanseĀ magazine Forbes heeft ons uitgeroepen tot een van meest duurzameĀ bedrijven ter wereld! En daar zijn we ontzettend trots op.

Jij werkt iedere dag hard aan mooie klimaatprojecten. Maar dat hoef je niet alleen te doen! Tijdens de LG Seminars leggen we graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als klimaatadviseur. Samen maken we het verschil binnen de energietransitie in Nederland!

Vriendelijke groet,
Team LG Air Solution

Overzicht LG Seminars 2023:

16 november: LG Warmtepomp Kennisdag

Blijf op de hoogte van LG Klimaat