Skip to main content

Over LG Klimaat

Comfortabel wonen, werken of recreëren is deels afhankelijk van een prettig binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en geen plotselinge temperatuurverschillen. En daarom bieden wij uw klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor ieder doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt tot een klimaatsysteem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt.

Duurzame klimaatsystemen

LG-klimaatsystemen zijn één van de duurzaamste op de markt. Doordat onze systemen zo energie-efficiënt mogelijk worden gemaakt, verlagen wij de CO2-uitstoot drastisch. Ook verminderen wij de totale hoeveelheid afvalstoffen uit de productie door gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit blijft niet onopgemerkt. Het Amerikaanse magazine Forbes heeft ons uitgeroepen tot een van meest duurzame bedrijven ter wereld! En daar zijn we ontzettend trots op.

Kwaliteit en een mooi design

Om er zeker van te zijn dat de kwaliteit van onze producten tot de top van de markt blijft behoren, investeren wij veel in kwaliteitskeuring. Onze producten worden intensief getest en gekeurd voor ze de fabriek verlaten, waardoor wij bedrijfszekerheid en een lange levensduur van onze LG-klimaatsystemen kunnen verzekeren. Daar blijft het niet bij, want het oog wil ook wat. Daarom hebben onze producten een mooi design. Wij bieden zelfs airco installaties die vormgegeven zijn als modern wandmeubel, inclusief ledverlichting.

Goed voor het milieu, portemonnee en gezondheid

Wij bieden airco’s met een antibacterieel- en antistoffilter die schadelijke bacteriën of stofdeeltjes uit de lucht haalt. Onze klimaatsystemen zijn dus niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, maar ook voor de gezondheid van uw klanten.

Wij helpen u graag!

Benieuwd wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van alles rondom LG Klimaat? Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Deze verschijnt twee keer per maand in uw inbox.

Blijf op de hoogte van LG Klimaat