Skip to main content

Snel antwoord op uw vragen

Als u tijdens het installeren van onze klimaatsystemen een technische vraag of storing heeft, wilt u zo snel mogelijk verder. Dat kan met de nieuwe LG Service App. De app werkt heel eenvoudig: u voert de storingscode in en binnen twee keer klikken ziet u de oplossing voor het probleem. Zo kunt u snel weer verder. Dat bespaart u en uw klanten tijd. De App is ontwikkeld door service professionals uit de Benelux en ook offl ine te gebruiken. Handig voor als u op een locatie staat zonder bereik. De LG Service App is gratis te downloaden voor Android of iOS. Vraag bij ons uw activeringscode aan.

Download 'm gratis

Onze LG Service App is gratis te downloaden voor iOS of Android. U moet wel eerst een activeringscode bij ons aanvragen:

Nu ook met koudemiddel calculator

De LG Storinsgcode app is voorzien van handige ervaring ‘uit het veld’. Dus geen opsomming uit de manual maar een omschrijving en tips door ervaren service monteurs. Mocht de uitleg toch niet voldoende zijn of wilt u gewoon weg even overleggen dan is LG technical support direct vanuit de App te bellen.

Wij hebben een handige nieuwe functie toegevoegd aan onze service app; de koudemiddel calculator. Gebruik de calculator om de koudemiddel-bijvulling na installatie of reparatie eenvoudig te bepalen.

Blijf op de hoogte van LG Klimaat