Skip to main content

ā€˜Building the futureā€™ tijdens building holland 2019

Building Holland, het 3-daagse innovatie evenement voor de bouw- en vastgoedsector staat weer voor de deur. Van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april krijgen de circa 15.000 bezoekers van Building Holland de kans kennis te maken met de duurzame klimaatsystemen en experts van LG.

Ā 

Samenwerking

Door de energietransitie ligt er de komende jaren een enorme opgave op het bordje van de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Het thema van Building Holland luidt dan ook ā€˜Building the Futureā€™, het bouwen van een nieuwe toekomst vereist samenwerking tussen innovatieve partners en dit event brengt alle partijen op dit gebied bij elkaar.

Ā 

Deelname LG

ā€œHet inspireren en informeren van de bezoekers, dat is waar Building Holland voor ons om draaitā€ vertelt Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solutions. ā€œDaarom introduceren we tijdens het event onze totaaloplossing. Dit complete pakket, bestaande uit zonnepanelen, batterijopslag en warmtepomp komt dit jaar nog op de markt. Waar anderen alle onderdelen los van elkaar aan bieden is LG als enige in staat om een totaalpakket te bieden.ā€

ā€œDe totaaloplossing van LG biedt interessante mogelijkheden voor diverse sectoren, waaronder de woningbouw.ā€ Daarnaast worden er tijdens Building Holland ook diverse interessante praktijkcases getoond. Denk het verduurzamen van vastgoed zoals een kantoorgebouw dat door de inzet van een warmtepomp compleet gasloos werd. Maar ook voorbeelden waarin de warmtepomp heeft bijdragen aan een hogere BREEAM score.

Benieuwd naar deze en andere cases? Schrijf je danĀ hierĀ kosteloos in en bezoek onze stand op nummer 11.12 om kennis te maken met de innovatieve oplossingen van LG.

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat