Skip to main content

Airconditioner van LG als beste uit de test bij de Consumentenbond

Nu het warme weer letterlijk weer voor de deur staat, neemt de behoefte aan een airconditioner toe. Daarom heeft de Consumentenbond onlangs een test uitgevoerd met 10 verschillende split-airco’s waarbij werd getest hoe goed deze koelen, ontvochtigen, ventileren en verwarmen. De LG Prestige (F09MT NSM / F09MT U24) heeft daarbij de titel ‘Beste uit de test’ ontvangen.

De LG Prestige split unit airconditioner met A+++ energielabel beschikt over een binnen- en een buitenunit en een koelvermogen van 2,5 kW. Daarnaast heeft de airco een ventilatiemodus en een stille modus voor de buitenunit, evenals een slaapstand.

Ontworpen voor de eindgebruiker

De airconditioner is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen; met een afstandsbediening, met behulp van spraakbesturing via Google Assistant én zelfs vanaf een afstand met de LG ThinQ-app. De airconditioner heeft een lage geluidsemissie van 19 dB en is energiezuinig dankzij de DUAL Inverter Compressor. De hoge kwaliteit van de airconditioner zorgt tegelijkertijd voor een garantie van tien jaar op de compressor. Vanwege al deze factoren, inclusief de prijs-kwaliteitverhouding, is de split-airco door de Consumentenbond bekroond met dit mooie resultaat.

“We zijn enorm trots om dit predicaat in ontvangst te mogen nemen”, vertelt Richard de Waal, Directeur bij LG Air Solution. “Deze onderscheiding is het bewijs van onze missie om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van vandaag de dag. Vanuit LG blijven we inzetten op innovatie om nog meer comfort voor iedereen mogelijk te maken.”

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat