Skip to main content

Efficiënt verwarmen én koelen dankzij de LG Inverter Scroll Chiller

Verwarmen tijdens de wintermaanden én koelen tijdens de zomermaanden, de LG Inverter Scroll Chiller is in staat de temperatuur op efficiënte wijze af te stemmen op de wensen van de eindgebruiker.

Deze luchtgekoelde warmtepomp maakt gebruik van de door LG ontwikkelde inverter-technologie. Dankzij deze technologie kunnen compressoren traploos het exacte vermogen leveren dat vereist is. Hierdoor kan er een stabiele wateruittredetemperatuur en een betere warmtecapaciteit gerealiseerd worden. Het seizoensrendement voor zowel koelen als verwarmen ligt hierdoor hoger dan bij vergelijkbare producten zonder inverter-technologie, waardoor de Inverter Scroll Chiller uitermate geschikt is voor commercieel gebruik.

Naast het hoge seizoensredement kent de LG Inverter Scroll Chiller ook andere voordelen voor commercieel gebruik. Zo kenmerkt de Chiller zich door een laag geluidsniveau, is deze gebruiksvriendelijk en dankzij een compact formaat eenvoudig in kleine ruimtes te plaatsen. Een ander uniek aspect is de continue verwarmcapaciteit. Door de gescheiden ontdooiing is er continue verwarmcapaciteit beschikbaar. Voordeel hiervan is dat de temperatuur van de wateruittrede tijdens het ontdooien slechts minimaal daalt.

Wil je meer informatie over de LG Inverter Scroll Chiller? Download dan de brochure!

| Leestijd:

About the author

LG

Blijf op de hoogte van LG Klimaat